A 10. játékhét tippjei

Tampa Bay Buccaneers – Carolina Panthers

Friss hír, hogy technikai okok miatt a Tampa 2 órával a kezdés előtt fog bezuhanni a stadionba. A Panthers ezt kihasználja.

Houston Texans – Cleveland Browns

A szezon kellemetlen meglepetése, hogy nagyon gyenge a Texans D. Nick Chubb visszatér, és beleszántja őket a gyepbe.. Browns W, fura leírni.

Washington Football Team – Detroit Lions

WFT, mert Alex Smith valamit visszakap az Univerzumtól.  Az Univerzum ezzel egyidőben Matt Patriciába is belerúg egyet.

Jacksonville Jaguars – Green Bay Packers

A hét meglepetése, hogy a Jaguars pontot fog szerezni. Packers W, ha nem lett volna egyértelmű.

Philadelphia Eagles – New York Giants

Az Eagles D bőven elég a csoportrangadókon, pihentek 1 hetet, Daniel Jones legalább 1 labdát elad, pláne ha Golden Tate se játszik.

Cincinnati Bengals – Pittsburgh Steelers

Sokan meglepetést orrontanak, és a Steelers akármikor le tud süllyedni az ellenfelei szintjére, de túl nagy most a különbség. Akár sima Vasas W is lehet, de szerintünk szorosabb lesz.

Buffalo Bills – Arizona Cardinals

A Cardinals D elég gyenge, és a Bills védőfal talán elég jó ahhoz, hogy Kyler Murray-t a zsebben tartsa, akkor pedig hosszú napja lesz.

Denver Broncos – Las Vegas Raiders

A nap meglepetése(?) itt lehet. a Broncos O eddig botrányosan gyengén kezdi a meccseit, ha ezt a védelem átvészeli, akkor behúzzák. Szerintünk átvészelik, és behúzzák.

Seattle Seahawks – Los Angeles Rams

Sean McVay valamit nagyon tud a ‘Hawks ellen, aminek idén annyira gyenge a védelme, hogy a classic Lions 0-16-os csapat is megsajnálná őket.

San Francisco 49ers – New Orleans Saints

Idén a Saints D úgy öli a futást, ahogy nagyon kevesen. A 49ersnél még mindig nincs George Kittle, kiesett Tevin Coleman és Deebo Samuel is. Nick Mullens előtt soha nem fog még ilyen lehetőség adódni, hogy bebizonyítsa, ő is van olyan jó kezdő irányító. Pech, hogy pont most jön a Saints.

Baltimore Ravens – New England Patriots

Kicsit nagyobb lett a hűhó Lamar Jackson kommentje körül (hogy tudják a védelmek, mikor mi következik), mint indokolt lett volna. De talán ismét elfogyott a Greg Roman magic. Valamit változtatniuk kell, ha túl akarnak lépni a saját árnyékukon. De ezen a héten még ez a forma is elég lesz. Hiába szerepelt jól Newton a múlt héten, rengeteg a hiba még minidg a Pats játékában, és a Ravens ugye nem a Jets.

Los Angeles Chargers – Miami Dolphins

Itt azt mondjuk, Chargers. Tua múlt héten is elképesztően sok “turnover worthy” játékot mutatott. A védelem nem fog mindn héten ponto szerezni, ahogy az ST sem. Akkor lássuk Gus Bradley védelmét a negyedik negyedben, amikor a hátunk közepét, de most elég lesz. Chargers W.

Facebook
Twitter
Email értesítés
RSS