A 3. játékhét tippjei

Houston Texans – Pittsburgh Steelers 

A Steelers front seven jó, a Texans támadófal nem, Plusz a Texans védelem eléggé túlértékelt, a belső linebacker páros tök jó lett volna 2005-ben, de ma már nem erre van szükség…
Tipp: Steelers

Cincinnati Bengals – Philadelphia Eagles

Az Eagles sérültjeinek listája hosszabb mint a John Holmes legendás szerszáma. Mégis rájuk tippelünk.  Az Eagles elkapósor és a Bengals secondary egyaránt sérült.  Az oldalvonal mellett dőlhet el a párharc és Jim Schwartz vezette védelem egy újonc QB ellen. Hazai pálya és a rutin!
Tipp: Eagles

San Francisco 49ers – New York Giants

Rengeteg a sérült a Ninersnél.  Mégis miért ők nyernek? Elképesztően mély a csapat, a futóposzton kezdő Jerick McKinnon, máshol kezdő lenne. A védőfal Nick Bosa nélkül (!) a Ziggy Ansah- D.J. Jones -Javon Kinlow – Arik Armstead négyessel kezd.  Saquon Barkley hiányában Daniel Jones passzolni kényszerül… Nick Mullens már bizonyított csereirányítóként egy gyenge pass rush ellen képes alkotni.
Tipp: 49ers

Las Vegas Raiders – New England Patriots

Bár a Pats védelem már nem a nagyapáink védelme, de még mindig jobb, mint a Jon Gruden fiai.  Nem tudják megállítani a futójátékot, pláne ennyi sérülttel. Pontzuhatagot várunk. Masszív a Raiders offense, Gruden talán elkezdi felépíteni Derek Carrt.
Tipp: Patriots.

Tennessee Titans – Minnesota Vikings

Eddig nem volt impresszív a Titans, különösen a Jaguars elleni teljesítmény alapján, de náluk legalább még akadnak funkcionálisan működőképes csapatrészek. Bezzeg a Vikings úgy esett szét, ahogy van. A nagy kérdés, hogy ki állítja meg a futójátékot. Ha senki, akkor el kell ismerni, hogy Ryan Tannehill nem veszített a hatékonyságából, és a Vikings-nak nincs secondary-ja. A Diggs-trade csak papíron jött be.
Tipp: Titans

Washington Football Team – Cleveland Browns

A Washington védőfalának ez tökéletes erőfelmérő lesz… nem tudták megfogni a Cardinalst , az a legnagyobbakkal is előfordul. Baker Mayfieldről azt hitték olyan lesz, mint Kyler Murray, a személyisége, mint Gardner Minshew. Ehelyett úgy játszik, mint Mitch Trubisky és annyira szerethető, mint Philip Rivers.  Mivel a Browns back seven lesérült, ide talán Dwayne Haskins is elég lehet.
Tipp: Redskins

Los Angeles Rams – Buffalo Bills

Ha eddig nem bíztunk a Ramsben, akkor ezen a héten elkezdjük. A Bills idén futásban gyengébb, a Rams passz ellen újra jó. Josh Allen kap az arcába egy Aaron Donaldot, Stefon Diggs pedig egy Jalen Ramsey-t. A másik oldalon inkább csak kiegyensúlyozottság van, ami soha nem baj. Talán Sean McVay újra megtalálta…
Tipp: Rams

Chicago Bears – Atlanta Falcons

Most a Falconsban bízunk, nem a Bearsben, bár egyik választásunk sem nevezhető okos dolognak. Julio Jones játéka game time decision, de a Falcons offense nélküle is képes legalább 27 pontra. Ha van eszük, erőltetik Hayden Hurtsöt, a Bears védelem vakon röpül tight end ellen. A pass rush is akadozik, nem lehet gondja a hazaiak támadófalának. A másik oldalon a Allen Robinson II – Isaiah Oliver párharc eldönthetné a meccset, de az “egyfélidős” játék kevés lehet és lesz.
Tipp: Falcons

New York Jets – Indianapolis Colts

A Jetsnek komoly esélye van a 0-16-ra. Minden évben van egy olyan csapat, amiről ez elmondható, de ilyen gyenge edzői stáb keze alá ilyengyenge keretet nem nagyon szoktak adni. Idén nem fogunk a Jets győzelmére tippelni. Bocs.
Tipp: Colts

Carolina Panthers – Los Angeles Chargers 

Annyi a sérült a Párducoknál, és Justin Herbert annyira jó volt a múlt héten a Chiefs ellen, hogy ezt csak Anthony Lynn ronthatja el, amire  azért mindig van esély.
Tipp: Chargers

Dallas Cowboys – Seattle Seahawks

A ‘Boys nem játszik még egyszer olyan szarul , mint a Falcons ellen, mégsem látjuk a meglepetést. Russell Wilson élete formájában van, végre van futójátéka és elkapói. Nem tudjuk, Mike McCarthy miben fejlődött, úgy néz ki, mintha nem arra használná az analitikát, hogy meccseljen, hanem úgy meccsel, hogy jól mutasson az analízisben. Mike Nolan felett pedig egyszerűen eljárt az idő.
Tipp: Seahawks

Tampa Bay Buccaneers – Denver Broncos

Tom Brady általában vereségért megy Denverbe, de amikor ott azt se tudják, ki lesz a kezdő irányító, akkor nem kell túlgondolni…
Tipp: Buccaners

Detroit Lions – Arizona Cardinals

Szerintünk mindössze annyi a kérdés, hogy a Lions hogyan veszíti el a meccset. Ebből ordenáré kiütés lehet, Matt Patricia pedig szólhat az asszonynak, hogy elkezdheti a csomagolást.
Tipp: Cardinals

Green Bay Packers – New Orleans Saints

Drew Brees ritkán marad alul, amikor vele szemben is future HoF irányító áll (most éppen Aaron Rodgers)  és bár mindkét oldalon hiányzik az első számú elkapó a Saints a védelmének köszönhetően behúzza ezt a meccset.
Tipp: Saints

Kansas City Chiefs – Baltimore Ravens

Ami csak majdnem volt a Chargers ellen, az most szinte biztosra vehető a Ravens ellen. A fagyi visszanyal és a Baltimore védelme ráborítja a támadófalát  Patrick Mahomes-ra…
Tipp: Ravens

Facebook
Twitter
Email értesítés
RSS