A Texans kirúgta Brian Gaine general managert

Felébredt a draft utáni szundikálásból a Texans vezetése, név szerint Cal McNair, és még a nyaralás megkezdése előtt gyorsan kirúgta Brian Gaine general managert, aki ezt a pozíciót mindössze 2018 januárja óta töltötte be.

A nagyon nagyrészt megbízható Ian Rapaport értesülései szerint nem volt semmilyen különösebb balhé, vagy botrány, egyszerűen megmérettetett, és könnyűnek találtatott. A drukkerek itt vetnek egy pillantást a díszkeretes Tytus Howard poszterükre.

Draft után cserélni GM-et ritka jelenség, de nem példa nélküli, idén már ez a második eset, a Jets-Maccagnan affér után. Annyi értelme van, hogy az új GM így kap majdnem egy teljes évet, hogy felkészüljön a draftra, nem a szokásos 2-3 hónapot.

A pletykák szerint a vezetőedző Bill O’Brien személyesen választotta ki erre a posztra Rick Smith helyett. A báb megtette a dolgát, ezért most kirúgják. Helyére BoB másik haverja, Nick Caserio érkezik. Aki nem tudná, az sem fog meglepődni, ő egy New England Patriots vezető, mondhatni general manager. Abba most ne menjünk bele, hogy ugyan miért kell egy Bill kaliberű vezetőedzőnek ekkora hatalmat adni a kezébe.

Facebook
Twitter
Email értesítés
RSS