A TNF-et sem kímélték a sérülések

A sérüléseket illetően talán a korábbi éveknél is balszerencsésebbek az NFL játékosok, hiszen számos sztárjátékos dőlt ki a szezon során. A Thursday Night Footballon tovább gyarapodott ezen klasszisok száma.

Eddig minden profi mérkőzésén pályára lépett Richard Sherman, de ez a sorozat most megszakad. A liga egyik legjobb cornerbackje Achilles-ín szakadást szenvedett a jobb bokájában, így idén már biztosan nem léphet pályára. Számos nyavalyával küzdött idén a Stanfordról érkezett hátvéd, de jelen esetben elkerülhetetlen lesz a műtét. A legrosszabbkor jött ez neki, hiszen 30 éves lesz és az utolsó évéhez ér a szerződése is. 13 millió dollárt kereshet jövőre, de a Seattle Seahawks 11 milliót spórolhat az elküldésével/elcserélésével.

Az Arizona Cardinals Tyvon Branch-et és D.J. Humphries-t veszítette el. Előbbi ACL szakadást szenvedett, így rá is hosszú pihenő vár.  Először Humphries-nak szintén ezt a diagnózist jósolták, de ő “megúszta” elmozdult térdkaláccsal és MCL szakadással. Felépülése kb. 3 hónapot vesz igénybe, így őt sem látjuk már idén.

További hír, hogy a Detroit Lions nem tart már igényt a holtszezonban megszerzett Greg Robinson szolgálataira. A korábbi elsőkörös választott a hatodik héten szenvedett bokasérülést és azóta csak az oldalvonal mellől figyelhette társait. Vélhetően IR-re kerül, később pedig megegyeznek az elküldéséről, így akár más csapatban is pályára léphet még idén.

Facebook
Twitter
Email értesítés
RSS