Aaron Rodgers, Te drága!

Mi az, hogy drága? A-Rod 134 millió dolláros szerződéskiterjesztést firkantott alá az elkövetkező 4 évre és több, mint 100 millió ebből a garantált rész. Green Bay kivirágzott, aztán meglátjuk jönnek-e hozzá az eredmények is..?

Így keretzárás előtt gyorsan mozognak a pénzek, Carlos Dunlap (3 év, 45 millió) és Geno Atkins (4 év, 65,3 millió) is elégedetten távozhatott ma az Ohio-parti főnökségről, mindkét védőjátékostól továbbra is elvárható az elit teljesítmény.

Fotó: Mike Roemer – AP

Teddy Bridgewater irányító Minnesota és New York érintésével végül délen, New Orleansban kötött ki, vele ment egy 6. körös pick, a Jets pedig cserébe kapott egy 3. körös húzást, ez pedig valószínűsíti, hogy a Drew Brees utolsó profi évére készül. Vajon számolt-e azzal Mickey Loomis general manager, hogy Teddy törékeny, akár a porcelán?

Oaklandben nem csitulnak a kedélyek a kiváló passz siettető Khalil Mack körül. Állítólag legalább 4 csapat komoly ajánlatokkal bombázza Jon Grudenéket, de ők két elsőkörös pickért cserélnék el. Nemhiába hívják őket Fosztogatóknak. Bezzeg Los Angelesben, miután elköltötték Kalifornia éves GDP-jét, RB Todd Gurley, WR Brandin Cooks és OT Rob Havenstein hosszabbítására, valamint a nagy bevásárlásokra, most azt nyilatkozta a nagyfőnök Les Snead, hogy még a szezonkezdet előtt, pikk-pakk megegyeznek a liga legjobb védőjével, Aaron Donalddal. Kosok menni fejjel a falnak…

És hogy egy kis CSI:Cleveland is ízesítse a reggelt: Mychal Kendricks, a Cleveland Browns Philadelphiából “importált” kiváló linebackere komoly büntetésre számíthat, lévén bennfentes kereskedésben vett részt, 1,2 millió dollárral lett gazdagabb és ezért akár 1 éves börtönt is kaphat. Ügyvédje bízik abban, hogy háziőrizetre mérsékelik, de a jogerős büntetés végérvényesen lezárja a pályafutását a tavalyi bajnoknak. Kendricks a világhírű Berkeley-n végzett, úgy tűnik, hogy a pénzügy előadáson hallottakat kicsit továbbgondolta…

Bennfentes kereskedés: Tőzsdei, egyéb pénzpiaci tranzakció, ügylet lebonyolítása az érintettektől kapott bennfentes (bizalmas) vállalati információk alapján. Egyfajta csalás, mivel a nyilvánosság számára később közlendő adatot, információt (negyedéves eredmény, jövedelmezőség, stb.) korábban birtokol és ez alapján vesz/elad részvényeket, kötvényeket, értékpapírokat.

FRISSÍTÉS: A Cleveland Browns azonnali hatállyal kirúgta Mychal Kendrickset!

Facebook
Twitter
Email értesítés
RSS