Bold Prediction – Week 4

TNF Green Bay Packers – Chicago Bears 35-14

Papp Gábor:             Packers                Főműsoridőben Aaron Rodgers rendre kiválóan játszik.

Farkas Ádám:           Packers                Glennon borzalmasan játszott, de Howardnak hála behúzták a Steelers elleni meccset. Ez a Packers ellen már kevés lesz.

Harsányi Tamás:      Packers                Csak a hazai pálya miatt, ez a kétfejű futómedve szörny elég félelmetesnek néz ki.

Miami Dolphins – New Orleans Saints

PG:                             Saints                   Ha még a Jets támadósor is megoldhatatlan gondot jelentett a Phins védelmének múlt héten, akkor mi lesz Breesék ellen?

FÁ:                              Saints                   Brees idén is remek formában van és látva a Jets elleni meccset kevés jót jósolok a Dolphinsnak.

HT:                             Saints                   A Saints védelme megtalált valamit a Panthers ellen, a Phins támadósora még rosszabb formában van, mint Cam Newtonék.

Atlanta Falcons – Buffalo Bills

PG:                             Falcons                Otthon jobb a Falcons, mint idegenben. Nem mellesleg futásblokkolásban jelenleg az Atlantáé a legjobb támadófal, így megvan a lehetőségük lefárasztani az egyébként kiváló Bills védelmet.

FÁ:                              Falcons                Mindkét gárda szoros mérkőzésen győzött az elmúlt héten, a Bills ráadásul a Denver ellen. A Falcons komplettebb csapat és emiatt behúzzák a győzelmet.

HT:                             Bills                      A meglepetés, hogy a Bills tényleg nem tankol, akármennyire is próbálták eljátszani a szezon előtt.

Cleveland Browns – Cincinnati Bengals

PG:                             Bengals               Bill Lazor előléptetése támadókoordinátorrá jót tett Andy Daltonéknak, és ez a Browns ellen győzelemben manifesztálódhat.

FÁ:                              Browns                A rengeteg labdaelejtéssel és szabálytalansággal magát verte meg a Browns a múlt héten. Ha ezeket sikerül csökkenteni, győzhetnek a csoportrivális ellen.

HT:                             Bengals               A Packers ellen elindult valami, a Browns eddig csak önmagát hozza.

Dallas Cowboys – Los Angeles Rams

PG:                             Cowboys             Az egyik legszorosabb összecsapásnak ígérkezik a héten, a matchupok inkább a Cowboysnak kedveznek, bár nekik négy nappal kevesebb idejük van felkészülni.

FÁ:                              Cowboys             Meddig tart a Goff-mágia? Elég jól működik idén a Rams, de úgy érzem, a Dallas most kifog rajtuk.

HT:                             Rams                    Valahogy a Rams támadósora működni látszik, és plusz napokat elégnek érzem, hogy a védelem is felkészüljön Prescottékból.

Minnesota Vikings – Detroit Lions

PG:                             Lions                    Nem látom azt a forgatókönyvet, ahol valamelyik csapat komolyabban elhúzna meccs közben, az utolsó negyedben pedig érdemes Staffordékra fogadni.

FÁ:                              Lions                    Nagy tűzijáték várható, aminek a végén Stafford megfordítja a mecset.

HT:                             Lions                    A Vikings nagy játékokkal képes haladni, a Lions védelem pedig képes egy-két nagy játék mellett a labdaszerzésre is.

New England Patriots – Carolina Panthers

PG:                             Patriots               Túlságosan is impotens jelenleg a Panthers támadósor ahhoz, hogy még egy kevéspontos mérkőzésen is felülmúlja Bradyéket.

FÁ:                              Patriots               A Panthers szenved, a Patsnek jót tett az első heti pofon. A bostoni védelem még mindig ingatag, szerencséjükre a Carolina támadósora sem túl magabiztos.

HT:                             Patriots               A Pats védelem impotenciáját Brady ellensúlyozza majd, ezzel a gyengélkedő Panthersszel szemben.

New York Jets – Jacksonville Jaguars

PG:                             Jaguars                Calais Campbell és társai megeszik reggelire a Jets támadófalát.

FÁ:                              Jaguars                Nagyon beindult a Jags védelme, nem hiszem, hogy a Jets képes megállítani. Kérdés Bortles melyik arcát mutatja, de amíg ilyen védelem van mögötte és az ellenfélnél McCown irányít, nem kell izgulnia.

HT:                             Jaguars                Nem hiszek egy Jets B2B-győzelemben, tank idegen lenne.

Baltimore Ravens – Pittsburgh Steelers

PG:                             Steelers               Egészségesebb csapat a Steelers, és a csoportrangadón nem lesz motivációs gondjuk.

FÁ:                              Döntetlen           Igazi rangadó, két, rossz formában lévő csapat között. Nem is bírnak egymással.

HT:                             Ravens                 A Ravenst porig alázták Londonban, ezután jobban fognak harapni, mint a Steelers, aki két borzasztó csapat csatájában nyújtotta a szánalmasabb teljesítményt.

Houston Texans – Tennessee Titans

PG:                             Titans                   Rendkívül szoros csatát várok, jelenleg a Titans tűnik konzisztensebbnek, így rájuk tennék.

FÁ:                              Titans                   A Titans csoportesélyessé lépett elő. Földön és levegőben is veszélyesek, amivel a Texans nem tud mit kezdeni.

HT:                             Titans                   A Titans eddig meglepően impozáns és konzisztens játékot mutat be, Watson múlt heti teljesítménye megsüvegelendő, de itt nyomás is lesz rajta.

Arizona Cardinals – San Francisco 49ers

PG:                             49ers                    A Niners védőfala könnyedén kapja szét a Cards támadófalát, ami Carson Palmerrel komoly gond.

FÁ:                              49ers                    Továbbra is borzalmas a Cardinals támadófala, ráadásul futójátéka sincs, ez pedig a Friscónak kedvez.

HT:                             49ers                    Két szoros meccs után ezt már behúzza a Niners.

Los Angeles Chargers – Philadelphia Eagles

PG:                             Chargers             Kevéspontos mérkőzésre számítok, ahol Philip Rivers rutinja dönt.

FÁ:                              Chargers             Megérzés. Egyszer minden pechszéria megszakad.

HT:                             Eagles                  Rivers még nem talált magára és L.A. nem hazai pálya nekik.

Tampa Bay Buccaneers – New York Giants

PG:                             Giants                  A Giants védőfala nem hagy elég időt Winstonnak, akitől jönnek az ilyenkor szokásos labdavesztések.

HT:                             Giants                  Ha Case Keenum szétszedi a védelmed ott bajok vannak, a Giantsnél az előző mérkőzés végén mintha elindult volna valami…

FÁ:                              Giants                  A Giantsnek úgy kell a győzelem, mint egy falat kenyér. A védelem képes lesz limitálni Winstonékat, így behúzzák a mérkőzést.

Denver Broncos – Oakland Raiders

PG:                             Broncos               A többi csoportmérkőzéshez hasonló meccsre számítok, itt is a konzisztensebb csapatra teszek.

FÁ:                              Raiders                A múlt heti botlás után megrázza magát a Raiders és Carr vezetésével nyernek.

HT:                             Broncos               A Broncos védelme keményebb falat, mint a ’Skins védelem.

SNF Seattle Seahawks – Indianapolis Colts

PG:                             Seahawks            A Colts passz siettetés nem rettegett NFL-szerte, így lesz ideje Wilsonnak a passzjátékra. Ellenben Brissett számára nagy falatnak bizonyul a Legion of Boom.

FÁ:                              Seahawks            A Seahawks védelme nem ad sok lehetőséget a Colts támadósorának. A nem létező Indy pass rush miatt Wilsonnak nagy meccse lehet.

HT:                             Seahawks            Olyan meccsre számítok a Coltstól, mint a Rams elleni, Brissett nem lesz döntő faktor.

MNF Kansas City Chiefs – Washington Redskins

PG:                             Chiefs                  Valamivel erősebbnek gondolom a Főnökök védelmét a fővárosiakénál.

FÁ:                              Chiefs                  Remek formában van a Chiefs és nem Redskins fogja őket megállítani. A Hunt-show folytatódik.

HT:                             Chiefs                  A Chiefsnél nagyon összeállt valami, most is bízom bennük.

Facebook
Twitter
Email értesítés
RSS