Bradfordot megműtötték, Bulaga szezonjának pedig vége

Kés alá feküdt a Minnesota Vikings irányítója, Sam Bradford. A korábbi 1/1-es választott 2013-ban és 2014-ben is elülső keresztszalag szakadást szenvedett a bal térdében és ugyan sikeresen vissza tudott térni, de újra szenvedni kezdett a testrésszel.

Dr. James Andrews végezte el a beavatkozást, amely során “kipucolták” a játékos térdét és ennek köszönhetően elmúlhat a fájdalom és újra komfortosabbá válhat Bradford mozgása. Az irányító reális esélyen a sérültlistán köthet ki, hiszen Case Keenum a kezdő és visszatérőben van Teddy Bridgewater is.

Idén sem kíméli a sors a Green Bay Packers-t a sérülésekkel, Aaron Rodgers után most Bryan Bulagát veszítették el. Bradfordhoz hasonlóan ő is a bal térdében szenvedett ACL szakadást. Nem ez az első ilyen sérülése, a 2013-as szezont is hasonló okból kifolyólag hagyta ki.

További hír az NFC-ből, hogy elutasították Mike Evans fellebbezését, így a verekedő játékos biztosan nem lehet ott a következő héten.

A New York Giants leigazolta a tavaly náluk járt Kelvin Sheppardot, miután véget ért Mike Harris szezonja. Jonathan Casillas nyak, B.J. Goodson pedig bokasérüléssel bajlódik, így mindenképp szüksége lesz a gyengélkedő gárdának a régi-új játékosára. Visszatért Janoris Jenkins is, akit a csapata tiltott el egy mérkőzésre azért, mert kicsit meghosszabbította a pihenőhetét.

 

Facebook
Twitter
Email értesítés
RSS