Carson Wentz – Bears vagy Colts?

Eső lesz, alacsonyan repülnek az irányítók mostanában.

A pletykák szerint a Chicago Bears olyan ajánlatot tett az asztalra, amire az Indianapolis Colts már nem hajlandó felülígérni. Ez az ár nem lehet kicsi. Sok csapat ringatja magát ebbe a hitben, de a Colts tényleg csak egy funkcionális irányítóra van a sikertől. Ezt egyelőre csak tippelni tudjuk annak függvényében, a Minnesota Vikings Sam Bradfordért adott 1. és 4. kört jó ötletnek tartotta, szóval Howie Roseman nem az a típus, aki nem használja ki a másik hülyeségét.  Ryan Pace pedig a kirúgás előtt álló Nick Foles-ért feladott egy 4. kört, szóval…

Deshaun Watson megszerzése mindkét csapatnak a hagymázas álom kategóriába tartozott, igazából a Jaguars, a Dophins és a Jets az a három csapat, amelyiknek reális esélyük van, a szándék már másik kérdés.

De az várható volt, hogy Pace és Matt Nagy ismét betolja az all-in-t. Szerintünk jókora hiba volt visszahozni őket (az a szezonzáró sajtótájékoztató mindennek a legalja volt), mert az ő érdekük és a franchise érdeke ebben a szezonban már élesen elválik. Azt gondolták, hogy a bajnoki címre az a bizonyos ablak a 2018-2020-as szezonban nyílik meg. Ez az ablak nemhogy csukva maradt, de igazából nem is létezett.

Carson Wentz érdekes eset, csak a 2018-as szezonban volt igazán jó, de akkor a győzelmek nem jöttek és lesérült a végére. A Bears talán azt gondolja, hogy meg tudják ismételni a Philadelphia Eagles 2017-es sikerét, de tavaly azt láttuk, hogy  Wentz és Foles mindenre hasonlít, csak funkcionális sportolóra nem.  Főleg Foles: a Minnesota elleni meccsén már szinte lépni nem bírt a szerencsétlen. Wentz előtt Chicagóban sem lesz támadófal, ha elmegy Allen Robinson, akkor értelmezhető elkapó sem, az edzői stáb feje itt is inkább a probléma, mintsem a megoldás része. Lehet ebbe is egy Ryan Tannehill-féle feltámadást vizionálni, de Tannehill minden szezonjában pontosabb, produktívabb és/vagy egészségesebb volt, mint eddig Wentz. Szóval inkább nem tartom vissza a lélegzetemet.

Facebook
Twitter
Email értesítés
RSS