Wild Card-kör: Josh Allen döntött Buffalóban

A Wild Card hét első meccsnapján sikerült háromból három győztest megtippelni, de minden meccsen rendesen rezgett a léc.
Ami meglepett, az a Indianapolis counter blitz játéka, a másik oldalról nézve a buffalói védelem okozott csalódást. Úgy szedték szét őket, hogy abból a következő ellenfél is tanulhat. Jack Doyle ellen semmit nem tudtak kitalálni. A fordulópont az első félidő utolsó két perce volt. A Indianapolis Colts az 5 yardos vonalon belülről négy próbálkozásból nem tudott pontot szerezni (később Frank Reich vezetőedző  megpróbált az analitikáról beszélni, ami megérne egy külön misét), utána a Buffalo Bills végigsepert 96 yardot és megszerezte a vezetést. Közben volt ostoba offside (Kemoko Turay), és egy ominózus elejtett INT. Bocs a képminőségért, de talán látszik, hogy Isaiah Rodgers nem tudta kontrollálni a labdát.
Egy ki-ki meccsen ennyi elég is a győzelemhez. De Josh Allen klasszis dobásokat is csinált, nem csoda, hogy Charles Davis Aaron Rodgershez hasonlította, bár ő minden futásból dobott sikeres passznál Áront vizionálja.
Igazából amíg Philip Rivers és Jonathan Taylor könnyedén végigment a Bills védelmén, addig a vendégek védelme nagy dobásokra kényszerítette Josh Allent: ezt megoldotta a hazaiak üdvöskéje. A tudásbeli különbség döntött, megérdemelt a hazai győzelem.
Facebook
Twitter
Email értesítés
RSS