Cserélt a Washington és a Kansas City!

Még igazából el sem kezdődött az NFL-ben a holtszezon, máris megtörtént az első nagy csereügylet, mégpedig a Washington Redskins és a Kansas City Chiefs csapatai között.

A Redskins úgy tűnik nem fog tovább a Kirk Cousins expresszen csücsülni, nem tesznek az elmúlt évek egyik legjobb Washington irányítójára újabb Franchise Taget, de hosszú távú szerződést sem kívánnak neki adni, ezért még a piac nyitása előtt megszerezték maguknak, a talán legjobb elérhető irányítónak tartott Alex Smith-t, akinek még egy éves aláírt szerződése van. A csereügylet keretében a Kansas Cityhez került a 2 NFL szezonnal bíró cornerback Kendall Fuller, valamint egy 2018-as, harmadik körös választási jog is.

Röviddel az üzletet követően Alex Smith új szerződést írt alá a Redskinsel, melynek értelmében 4 évre 94 millió dollárt kereshet, melyből 71 millió!! garantált lesz. Smith ezzel az 5. legjobban kereső irányító lett a ligában.

Kansasben tehát bíznak a tavalyi 1/10-es Patrick Mahomesben, míg Washingtonban végre megnyugtató megoldást találtak irányító poszton, és Cousins is megkapja, amit régóta akart, oda ír alá ahova szeretne. Mondhatjuk, hogy mindegyik fél nyert ezen a cserén.

Mit gondoltok jól döntött a két csapat?

Facebook
Twitter
Email értesítés
RSS