Edzőkeringő

A rettegett Fekete Hétfőn szokás szerint elkezdődött (pontosabban folytatódott Ben McAdoo (New York Giants) menesztése után) a kirúgási hullám az NFL-ben.

A Detroit Lionstól meglepetésre távozott Jim Caldwell (akivel tavaly hosszabbítottak), majd a Nemzeti Főcsoport (NFC) északi négyeséből a Chicago Bears is búcsút intett John Fox vezetőedzőnek. Bruce Arians, az Arizona Cardinals vezetőedzője pedig egészségi állapotára tekintettel inkább nyugdíjazását kérte.

Az Amerikai Főcsoport (AFC) sem adta alább, lévén tavalyi szárnyalást feledtető 6-10 után Jack Del Rio sem maradhatott tovább az Oakland Raidersnél, ugyanúgy Chuck Pagano szolgálatait is megköszönték az Indianapolis Coltsnál. A hírek szerint Marvin Lewis is a telefoncsörgést várja a Cincinnati Bengalsnál, ahol 15 év alatt egyszer sem sikerült győzelmet szerezniük a rájátszásban.

Nem kis meglepetésre megerősítették pozíciójában a betliző Cleveland Brownsnál Hue Jacksont és a „futottak még” kategóriában vitézkedő Denver Broncos edzőt, Vance Joseph-et. A Tampa Bay Buccaneers tulajdonosai is tovább hagyják kibontakozni Dirk Koetter vezetőedzőt.

A koordinátorok sem alhattak nyugodtan: Dom Capers védőedzőt a Green Bay Packers eresztette szélnek és a vezérigazgató Ted Thompson helyére is mást keresnek Wisconsonban. Ugyanígy a Baltimore Ravens is búcsút intett a védőedzőjének Dean Peesnek.

Facebook
Twitter
Email értesítés
RSS