Előttem az utódom

Szóval Jordan Love draftolása megrengette a közvélemény erre fogékony részét, mi pedig örültünk hogy végre van miről beszélni. Nemrég megszólalt Favre is, szóval ne menjünk el mi se szó nélkül., mi értelme volt egy csereirányítót húzni, amikor ez a draft mindenről szólt, csak pont róluk nem. Minket ez az irányító class inkább a 2018-asra emlékeztet. Ráaádul Love egyetemi karrierjének a fénypontja, hogy a New Mexico Bowl legjobb játékosának válaszották, ha érted hogy értem. Szóval mi a fenéért választották?

Sok edző elhiszi magáról, hogy ő tud valamit, néha valóban működnek ezek a megérzések, de sem az átlagdrukker, sem a liga többi edzője nem értékeli nagyra. Ilyen képességű irányító azért minden évben jön a draftra. A Broncos és a Jax kitart Lock és Minshew mellett, a Pats inkább szokás szerint lecserélt. Nem jelent ez semmit,  a PFF által a tavalyi év legjobb 15 irányítója közül 7 még az első körbe se fért be.

De valami bűzlik Dániában. Persze lehet mondani, hogy a Packers csak 1 győzelmre volt a Super Bowl-tól, de azt a meccset ha tízszer játszották volna, akkor tízszer kapnak ki.

Lehet úgy gondolja LaFleur is, hogy egy igazi bajnokesélyes csapat építéséhez az alapoktól kell újra építkeznie. Apró adalék, hogy állítólag teljesen tele van a hócsukája Rodgers viselkedésével, amit abszolút meg tudunk érteni. Az ajtón kifelé menet több csapatársának is  (Donald Driver, Jennings, Finley) volt néhány jó szava, McCarthyt komplett hülyének nézte (ő a Dallas vezetőedzőjeként most bizonyíthat), szóval azért Rodgers tett is érte, hogy kedveljék.

Nem tudom mennyire jó taktika ez. Egy újonc szerződésű irányítónak mindig hatalmas értéke van, még a kispadon is. Az is nagy bölkcsesség, hogy irányítót akkor a legrosszabb draftolni, amikor szükséged van rá. Az is tény, hog Rodgers játéka is enyhén leszálló ágba került talán ezért is lobbizott nyíltan segítségért a draft előtt. Egy elkapni alig tudó erőfutó és egy jó esetben második számú tight end érkezett, jónéhény csere a támadófalba. Nem csoda, hogy mindenki kiakadt.

Kezdjünk spekulálni, hogyan és mikor és mennyiért fogják elcserélni? A szerződéséhez képest viszont még mindig hatalmas értéket képvisel, szóval a szezon biztos erről fog szólni. Csak a csoporton belül keresgélve, a Bears védelem egy Rodgers kaliberű irányítóval? Lesz még itt dráma, a dráma szórakoztató, a szórakoztatás a játék célja. A Packersnél nem sok szórakoztatóbb csapat lesz idén

Facebook
Twitter
Email értesítés
RSS