Erősorrend a 3. játékhét után

Erősorrend a 3. hét után

Számos rangadót tartalmazott az előző játékhét programja, ennek megfelelően tisztább képet kaphattunk több esetben is az egyes csapatok játékerejéről.

 1. Kansas City Chiefs (3-0) +1

A hétfő esti Ravens elleni győzelemre szokták volt mondani h statement win.

 1. Seattle Seahawks (3-0) +1

Az 1970-es AFL-NFL egyesülés óta a Seahawks az 5. csapat, amelyik úgy kezd 3-0-val, hogy mellette minden meccsen legalább 35 pontot szerez.

 1. Green Bay Packers (3-0) +1

Az 1970-es AFL-NFL egyesülés óta a Packers a 6. csapat, amelyik úgy kezd 3-0-val, hogy mellette minden meccsen legalább 35 pontot szerez. Wilsonék néhány órával korábban játszottak.

 1. Baltimore Ravens (2-1) -3

Ezen a meccsen is megmutatkozott, hogy bajban vannak Lamar Jacksonék, ha hamar hátrányba kerül a csapat.

 1. Pittsburgh Steelers (3-0) –

A liga egyik legkonzisztensebb csapatának tűnik a Steelers, ami korábban azért nem volt rájuk jellemző.

 1. Buffalo Bills (3-0) –

25 pontos előnyt sikerült leadni, de utána Josh Allen győztes drive-ot vezetett. Ami gond, hogy az ő fejlődésével egyszerre esik vissza a védelem teljesítménye.

 1. Tennessee Titans (3-0) +3

10-0 a mérlegük olyan meccseken, ahol Derrick Henrynek legalább 25 labdacipelése van. Innentől fogva nem nehéz kitalálni, hogy mi az optimális script a Tennessee első 25 játékára… Komolyra fordítva a szót, sajnos komolyan felütötte a fejét a COVID a csapaton belül, le is zárták a létesítményeiket. Reméljük nem lesz nagyobb baj.

 1. New England Patriots (2-1) +4

Vereség után volt Bill Bellichick, a Raiders meg rövidheti felkészüléssel próbálkozott. Következik a Chiefs szintén rövidhét után.

 1. Los Angeles Rams (2-1) -1

Ezúttal ellenük volt vitatható pass interference ítélet a győztes drive-ban.

 1. Tampa Bay Buccaneers (2-1) +3

2 kevésbé erős ellenfél elleni győzelmen vannak túl. Lehet 3-1 is a mérleg, ugyanis a Bolts a következő ellenfél.

 1. San Francisco 49ers (2-1) –

A Giants ellen 40 percig volt náluk a labda, 73 playt hívtak, egyszer sem puntoltak.

 1. New Orleans Saints (1-2) -5

Drew Brees karjából kifogyott a nafta, még nagyobb gond, hogy a védelem is meglepően rossz.

 1. Arizona Cardinals (2-1) -4

Kyler Murray zavarodottnak tűnt Matt Patricia védelme ellen. A Panthers és a Jets következik, lehet javítani a mérleget 4-1-re.

 1. Indianapolis Colts (2-1) +2

Az 1. heti Jacksonville elleni fiaskót követte 2 határozott győzelem a Vikings és a Jets ellen. Irány Chicago a héten.

 1. Chicago Bears (3-0) +2

Az emlegett szamár izééé medve. Nem igazán lehetett eddig eldönteni, hogy mennyire jó csapat ez a Bears. Nick Foles-szal viszont konzisztensebb lehet a támadósor.

 1. Las Vegas Raiders (2-1) -1

Komoly gond van a futás elleni védekezéssel, 5.6 yardot haladnak ellenük cipelésenként. Derek Carr mindenesetre eddig minden idei meccsén legalább 107.5-es passer ratinggel dolgozott.

 1. Dallas Cowboys (1-2) -3

97 pontot kaptak az első három fordulóban, ez a legrosszabb idénykezdet a franchise történetében. Ennek ellenére ők az NFC East favoritjai.

 1. Cleveland Browns (2-1) +1

Nick Chubb a franchise történetében a 3. olyan játékos a zsinórban tudott 100+ futott yardos meccseket produkálni 2+ futott TD-vel. A másik kettő Leroy Kelly és Jim Brown, mindketten tagjai a Hírességek Csarnokának.

 1. Los Angeles Chargers (1-2) -1

Nagyobb zuhanást érdemelnének egy Carolina elleni vereség után (bár ha sikerül a lateral a meccs végi hook-and-ladder játéknál, akkor megvan a győzelem), de egyszerűen túl sok a rossz csapat mögöttük.

 1. Detroit Lions (1-2) +9

11-meccses vereségsorozatot sikerült megszakítani. Kenny Golladay ott folytatja, ahol a sérülése előtt abbahagyta.

 1. Minnesota Vikings (0-3) –

Gyakorlatilag nincs védelmük. Utaznak Houstonba, azon a meccsen, aki veszít, az nem jut rájátszásba, ellentétben az előző szezonnal.

 1. Miami Dolphins (1-2) +6

Ezúttal Fitzmagic volt, nem Fitztragic. Szükség lesz rá most hétvégén is, ugyanis Russell Wilsonék érkeznek a városba.

 1. Houston Texans (0-3) -1

Deshaun Watsont 3 mérkőzés alatt 13-szor sackelték, így nem lesz hosszú karrierje.

 1. Carolina Panthers (1-2) +7

Megszerezték az első két sackjüket a szezonban, egyből nyertek a Chargers ellen. Véletlen egybeesés lenne? Annak is van egyfajta pikantériája, hogy miután megsérült Christian McCaffrey, egyből nyert Matt Rhule bandája.

 1. Jacksonville Jaguars (1-2) -5

Megtudtuk, hogy mennyire fontos eleme D.J. Chark ennek a támadósornak. Nélküle Gardner Minshewnak 5-ből 0 olyan sikeres passza volt, ahol a labda legalább 10 yardot szállt a levegőben, nyilván ahogy a Dolphins védelme átállt preventre, úgy javult azért ez a statisztika.

 1. Philadelphia Eagles (0-2-1) -2

Ami működik: Miles Sanders, pass rush és ennyi. Komoly bizalomhiányról tanúskodott Carson Wentz irányába, mikor Doug Pederson a hosszabbítás vége előtt 19 másodperccel 4. és 12-re inkább puntolt és kiegyezett a döntetlenben, ahelyett, hogy rápróbált volna menni a győzelemre. Simán lehet 0-5-1 az Eagles mérlege ugyanis a 49ers, Steelers, Ravens hármas következik.

 1. Atlanta Falcons (0-3) -4

A Bears elleni második félidőre még Matt Ryan is csődött mondott (ehhez mondjuk volt köze annak, hogy Julio Jones mellett Russell Gage is megsérült). Irány Green Bay, itt nem fognak előnyt leadni, ugyanis Rodgersék úgy elverik ezt a gárdát, mint szódás a lovát.

 1. Washington Football Team (1-2) -2

Ron Rivera lenyilatkozta, hogy Dwayne Haskinsnek bizonyítania kell, különben le lesz cserélve. A Baltimore érkezik hozzájuk, szép feladat kedves Dwayne.

 1. Cincinnati Bengals (0-2-1) -2

Joe Burrow 3 meccs alatt 91 sikeres passznál jár, ennyit újonc korábban nem dobott. Ha így folytatja megdönti a Bengals franchise rekordját, ami 373 egy idény alatt.

 1. Denver Broncos (0-3) -5

Ezúttal Jurrell Casey sérült meg. Következik a Jets csütörtök este, mindkét csapat nem veszíthet.

 1. New York Giants (0-3) -1

Ők New York legjobb footballcsapata. Amilyen tehetséghiánnyal küzd ez a csapat, az felveti Dave Gettleman general manager felelősségét.

 1. New York Jets (0-3) –

A pletykák szerint, ha kikapnak a Denvertől ma este, akkor Adam Gase-t kirúgják, nos ez már most késői lépés. Sam Darnold pályafutása még menthető?

Facebook
Twitter
Email értesítés
RSS