Fact or fiction: 12 sack felett zár Myles Garrett

Mint azt olvashattátok az előző bejegyzésben, elvitte a show-t Baker Mayfield a Browns első preseason mérkőzésén, de nemcsak ő az egyetlen szép reménységű clevelandi játékos, hiszen ott van az idei 1/4-es Denzel Ward és a tavalyi első választott Myles Garrett is. Nem volt túl szerencsés bemutatkozó éve a korábbi Texas A&M defensive endnek, hiszen sérülések is hátráltatták a szezonját, de így is 7 sackkel zárt. Vajon hogyan teljesít 2018-ban?

Egyértelműen Garrett a Browns legjobb defensive endje, hiszen rajta kívül Emmanuel Ogbah és Carl Nassib a legnagyobb név. Már újoncként is ő lett a sack király, igaz ez a többiekre nézve is kritika. A védőfal közepébe is elférne még az erősítés, ott a szintén a ’17-es évfolyamhoz tartozó Caleb Brantley-től és Larry Ogunjobitól kell a jó játék. Ellenben a linebacker sor annál félelmetesebb, hiszen Christian Kirksey, Joe Schobert, Jamie Collins Sr. és Mychal Kendricks személyében négy olyan játékost is találunk, akik számos helyen kezdők lennének, ráadásul Collins és Kendricks be tud segíteni a passzsiettetésbe is.

Fact or fiction? Fact. Igaz nem merem egyértelműen kijelenteni, hogy összejön Garrettnek ez a szám, de jó esélyt látok rá. Ehhez elsőként az kell, hogy a teljes szezonban egészséges legyen. Ha újoncként 11 mérkőzésen hétszer tudta a földbe döngölni az ellenfél irányítóit, akkor egy évvel később tudna ennyit dobni a számain. Persze szükség lesz a társai segítségére is, hiszen nem túl szerencsés helyzet a passzsiettetőknél hogyha majdnem minden snapnél a pályán vannak, így kell a minőségi csere. Összességében azonban olyan képességekkel rendelkezik a tavalyi 1/1-es, ami tényleg csak a legnagyobbaknak adatik meg és látok benne akkora potenciált, hogy akár egyedül is felturbózza a clevelandi pass rush-t.

Facebook
Twitter
Email értesítés
RSS