Főcsoportdöntők!

A Divisional Round messze elmaradt a várakozásainktól, már ami a színvonalat tekinti. Vagy az időjárás, vagy a két csapat közötti szintkülönbség, vagy az irányítók életkorából adódó fizikai állapotuk, vagy Chad Henne rontotta a meccsek élvezeti értékét. Számunkra kissé csalódás volt.
Meglepetés a Buffalo Bills győzelmét tippelni? Igen. Egyrészről meglepetés, másrészről, ugyanakkor, mindazonáltal, hovatovább, a Bills teljesen megérdemelten jutott az AFC döntőbe, az egyik legjobb védelem és az egyik legjobb támadósor az övék. A Kansas City Chiefs offense mintha falba ütközött volna: az utolsó három meccsükön 21, 17 és 22 pontot szereztek, ami még akkor sem sok, ha ebben másfél negyed Chad Henne van.
Ha a Tampa Bay Buccaneers védelme nem szerez a fizikai erejével teljesen elkészült Drew Breestől labdát ilyen ipari mennyiségben, Tom Brady talán legrosszabb meccsét láthattuk volna. Bár csúnyán leszerepeltek az alapszakaszban a Bucs elleni, a Green Bay Packers azóta megállíthatatlannak tűnik. Ha kell, szisztematikus, hosszú drive-okkal őrlik fel az ellenfelet, ha kell, kihasználnak egy megingást és úgy viszik be a pofont. A védelmüket idén nem a pass rush, hanem a secondary vette a vállára.

Facebook
Twitter
Email értesítés
RSS