Goodell keze lecsapott!

Reuben Foster után mások sem kerülhették el a ligavezér büntetését!

A Green Bay másodéves futója Aaron Jones 2 meccsre szóló eltiltásban részesült nem megfelelő magatartása miatt. Jonest márciusban tartóztatták le marijuana birtoklás miatt. A Chicago és a Minnesota elleni csoport rangadókon így majd a szintén másodéves Jamaal Williams kaphat több szerepet a Jolly Joker, Ty Montgomery mellett. Könynen lehet, hogy Jones kezdő eséylei el is szállnak rövid idő alatt, emiatt a ballépése miatt.

A Los Angeles Rams kezdő guardja, Jamon Browns is hasonlóképpen járt, az edzéseken és az előszezonban pályára léphet Jonesal együtt, de az első két alapszakasz mérkőzésen csak a lelátón foglalhat helyet. Őt várhatóan Austin Blythe helyettesítheti majd, aki már a tavalyi újonc szezonjában is jó esélyekkel szállt harcba a kezdő pozíciók egyikéért.

Náluk is rosszabb Julian Edelman helyzete, akinek helyben hagyták 4 mérkőzésre szóló eltiltását. Mint ismert Edelman egyik dopping tesztje pozitív lett, ám később fellebbezést nyújtott be, mondván a mintákat nem kezelték megfelelően, és a pozitív minta lehet, hogy nem is tőle származik. Goodell és a bizottság nem hatódott meg, és úgy gondolják nem történt hiba, így Edelman kénytelen lesz beletörődni, hogy számára csak októberben kezdődik majd az NFL 2018-as idénye.

Facebook
Twitter
Email értesítés
RSS