Hálaadás Napi Rangadók: Washington Redskins – New York Giants

Kicsit kiélezettebb párharcot vizionáltak a döntéshozók a menetrend összeállításánál, az is biztos. A Giants legalább egy meglepetésgyőzelemmel a tarisznyában érkezik a meccsre, bár idén tőlük minden győzelem meglepetés, míg a Rézbőrűek kétségbeesetten próbálnak kapaszkodni, de esélyük csak papíron van.

Azért egy tisztességesebb tűzijáték is benne van a meccsben. Kirk Cousins nagyon magára talált az elmúlt hetekben, és szerencséjére a Giants-é a liga egyik, ha nem A leggyengébb védelme. Egyformán rosszak futás (132,7 yard), és passz (263,9 yard) ellen, ehhez képest csoda, hogy nem egész 25 pontot engednek meccsenként. Szerencséjükre hiányozni fog Jordan Reed, és a másik oldalon hasonlóan rossz a védelem.

A PFF szerint a Redskins az egyik legjobb secondary a ligában. Sajnos az ellenfelek nem olvassák őket, mert zokszó nélkül szétdobják a bandát, 249 yardot engednek meccsenként, és 26,6 pontot, ami, laikus olvasóinknak jegyezzük meg, hogy botrányosan sok. Az elmúlt 5 meccsükön négyszer engedték 30 pont főlé az ellenfelüket. És bizony szüksége is van minden segítségre a szerencsétlen Óriásoknak. Hiába minden, a már kihullott elkapók mellé csatlakozik erre a meccsre Sterling Shepard, illetve sem Justin Pugh, sem D.J. Fluker nem fog pályára lépni. Várhatóan Evan Engram még többet fog szerepelni, talán Orleans Darkwa is megvillan, de nem véletlen, hogy 16,2 szerzett ponttal övék a liga egyik leggyengébb támadósora. Az olvasók biztos észrevették, gyakran használom „az egyik leggyengébb” kifejezést. Mindenki saját felelősségre éjszakázzon!

Tamás Mihály

Facebook
Twitter
Email értesítés
RSS