Heti hírcsokor

A Football végre visszatért: lejátszották az előszezon első fordulóját, így érdemes összefoglalni az elmúlt napok eseményeit.

Sajnos több súlyos sérülés is történt rögtön az első fordulóban: Derrius Guice a Washington Redskins idei második körös választottja ACL szakadást (elülső keresztszalag a térdben) szenvedett, így máris véget ért számára a szezon.

Nem járt jobban Deion Cain sem, a Colts elkapója szintén elszakította a térdszalagját a Seahawks elleni mérkőzésen. Az újonc játékos elvesztése azért is lehet fájó Indianapolisban, mert az edzőtáborban mutatott teljesítményével lenyűgözte az edzői stábot.

Egyhetes eltiltást kapott Jaley Ramsey és Dante Fowler: a Jacksonville Jaguars mindkét védőjátékosa kihagyni kényszerül a következő heti edzéseket, miután vétettek a csapat szabályok ellen. Ramsey egy újságírónak ment neki a közösségi médiában, míg Fowler a csapattársával Yannick Ngakoue-val verekedett össze egy edzésen.

Belement a fizetéscsökkentésbe Donald Penn. A Raiders támadó falembere így maradhat az Oakland együttesénél, ráadásul a felszabaduló pénz jól jöhet Khalil Mack esetleges szerződés hosszabbításánál is.

Utolsó újoncként Roquan Smith is aláírta profi szerződését. Az idei drafton 8. helyen választott védőjátékos 4 éves 18,4 millió dolláros kontraktust írt alá a Chicago Bears csapatával, amiből 11,5 millió a garantált tartalom. Smith így csatlakozhat az edzőtáborhoz, és a szombati Denver elleni összecsapáson akár be is mutatkozhat az NFL-ben.

Facebook
Twitter
Email értesítés
RSS