Hírhétfő – Preseason Week 3

Lezárult az NFL előszezon harmadik hete, és most is okosabbak lettünk néhány dolgot tekintve. Például, hogy jobb híján Blake Bortles lesz a Jaguars kezdőirányítója szezonkezdetkor. A korábbi hírek szerint az edzők nem voltak elégedettek Vele, és a már többször leszerepelt Chad Hennét tervezték kezdő QB-nak. Azzal viszont nem számoltak, hogy Henne képes alulmúlni Bortlest, a másodéves Brandon Allent pedig nem merik bedobni a mélyvízbe. A Jaguars-fanok már csak a csodában bízhatnak, hogy újabb kudarcba fulladt szezont ne kelljen végigszenvedniük. 

A Cleveland Brown kezdőirányítója az újonc DeShon Kizer lesz. Az már látszott az előző hetekben, hogy Hue Jackson kedveli őt, de ezzel a döntésével sokakat meglepett a vezetőedző. Korábban Brock Osweiler volt a favorit, de Kizer sikerrel vívta meg a csatáját. Osweiler pedig ismét mehet a levesbe?

Az is kiderült, hogy a hosszú ideje vállsérüléssel bajlódó Andrew Luck nélkül kezdi a szezont az Indianapolis Colts. Az irányító egyelőre nincs olyan állapotban, hogy edzeni tudjon, és így nem is lehet hasznára csapatának. Távollétében várhatóan Scott Tolzien helyettesíti.

Tegnap a Philadelphia Eagles az edzőtábor kezdete óta immáron a negyedik cseréjét hajtotta végre. Howie Rosmann ezúttal a New York Jets-cel üzletelt, akik Dexter McDougle CB-t a „Testvéri szeretet városába”, cserébe Terrence Brooks S érkezett. Az Eagles további erősítésre szorult cornerback poszton így a részükről érthető a dolog, a Jets részéről már kifogásolható az üzlet, hiszen az idei draft első két körében is safety-t húztak.

A Miami Dolphins is megszellőztetett egy cserével kapcsolatos hírt: megfelelő ajánlat ellenében megválnak az egyik sztárjátékosuktól, Jarvis Landrytől. Landry a legjobb elkapó volt az elmúlt három idényben, érik a szerződéshosszabbítás vele, ezért is meglepő a hír. Ha bármelyik csapat úgy dönt, hogy elviszi, valószínűleg megvárja a megegyezést a hosszabbításról.

Na és ha már a Jets, akkor ők lettek a befutók a New England Patriots által elbocsájtott Kony Ealyért folyó harcban. Mint az jól ismert, Bill Belichick nem volt megelégedve, a Carolina Pantherstől szerzett játékossal és lapátra tette őt.

Vontaze Burfictet LB (CIN) újfent eltiltotta a liga. Ezúttal 5 meccses pihenőt utalt ki neki Goodell, azután, hogy szándékosan szabálytalankodott Anthony Sherman (KC) ellenében. Mondhatni, csak a szokásos…

A legvégére több a szezon végét jelentő sérülésről számolhatunk be: Spencer Ware RB, (KC) Jordan Hill, DT (DET) és Cameron Meredith, WR (CHI) végleges, hogy nem lép pályára idén, Anthony Hitchens, LB (DAL) legalább 9 hétig, míg Bryce Petty, QB (NYJ) bizonytalan ideig kényszerül az oldalvonal mögé.

Facebook
Twitter
Email értesítés
RSS