Hírblokk – A börtön ablakába soha nem süt be a nap…

Az offseasonnek lassacskán vége, a csapatok két hét múlva kezdik az edzőtáborokat, és mint ilyenkor lenni szokott, sűrűsödnek a ligával és a játékosokkal kapcsolatos hírek is. Szinte már hagyományosan, évről évre ebben az időszakban egy rakásnyi letartóztatás, bírósági ügy kerül terítékre. A mai hírblokkunk teljes egészét ezek teszik ki. Lássuk sorjában.

Az elmúlt napok legnagyobb port felkavaró eseménye LeSean McCoy ügye. McCoynak Georgia államban, Miltonban van egy háza, melyben korábbi barátnője, Delicia Cordon él jelenleg. Állítólagosan McCoy már többször felkérte a távozásra, sőt arany ékszereket is vissza követelt tőle, ám ez idáig nem történt érdemi dolog az ügyben. Néhány napja azonban a házban megtámadták az említett nőt, elverték, az ékszereket pedig elvitték. Ő a szociális médiát felhasználva, és a rendőrségen is McCoyt nevezte meg felelősnek, aki a támadás idején Miamiban tartózkodott.

A rendőrség megkezdte a nyomozást az ügyben, ám egyelőre hivatalosan nem nevezett meg senkit gyanúsítottként. Nem a McCoy tábor előnyét szolgálja az a tény sem, hogy nemrégiben Shady leszedette a ház kameráit, mondván nincs szükség rájuk, és ebben az összefüggésben akár előre eltervezett dolognak is tűnhet a támadás. Jelenleg azt próbálják meg kideríteni, hogy ki volt a támadó és kinek az utasítására történt, ha egyáltalán így történt az eset. McCoy védőjének azt a Don Samuelt kérte fel, aki 2000-ben már Ray Lewist is képviselte egy ellene felhozott gyilkossági ügyben, és akit végül felmentettek a vádak alól. Bárhogy is alakul az ügy, várhatóan nem ússza meg veszteségek nélkül az ügyet.

A Jacksonville defensive tackle-je, Marcel Dareus is komoly vádakkal kell, hogy szembe nézzen. Ellene kétrendbeli szexuális zaklatás a vád. Az egyik ügy 2017. januári, a másik egy idei dolog. A hírek szerint Dareust mindkét nő azzal vádolja, hogy megerőszakolta őket. Augusztus 9-én kell megjelennie a bíróságon.

A szórásból Adam „Packman” Jones sem maradhatott ki, aki az atlantai reptéren verekedett, és amelyről felvétel is készült. Jones és az egyelőre ismeretlen férfi valamin összeszólalkozott, majd egy rövid ütésváltást követően, Jones vitte be a kiütést jelentő pofont.

Brandon Browner a heti Kékfény rovat következő szereplője. Őt július 8-án tartóztatták le La Verne városában. Nem kevesebb mint 8 vádpont miatt kell majd bíróság elé állnia, melyek között a következőek is szerepelnek:

  • gyilkosság
  • gyilkossági kísérlet
  • rablás
  • kiskorú veszélyeztetése

Ha bármelyik vádpontban is bűnösnek találják, hosszú időre rács mögé kerül majd.

Marquez White a Dallas Cowboys cornerbackje a mai utolsó a sorban. Őt június 15-én tartóztatták le Collin megyében, Texasban. A fiatal játékost egy tavaly októberi esemény miatt tartóztatta le a rendőrség, amikor hazafelé tartva egy idegen férfi az életét veszélytette, amikor állítása szerint autójával leszorította őt. White ekkor elővette fegyverét (melyhez engedélye volt), hogy megvédje magát.

Facebook
Twitter
Email értesítés
RSS