Hírek a második hétről…

Nem hiába „ment szabadságra” egy új szerződésért Donald Penn. A nagyszerű vakoldali tackle már 34 éves, de még így is az oaklandi fal egyik legjobbja, nem is csoda, hogy a Raiders egy 2 éves 21 millió dolláros szerződést ajánlott neki.

A sérülések továbbra sem kerülik el a csapatokat. Greg Olsen, a Carolina Panthers nagyszerű tight endje a lábát törte a Buffalo Bills elleni meccsen, ezért meg kellett műteni. Sérültlistára került, ám ha minden jól halad a szezon végére visszatérhet.

Hasonló a helyzet Corey Colemannel is: a Cleveland Browns elkapója kéztörést szenvedett és őt is műteni kellett. Előreláthatólag 6-8 hétig nem állhat a Barnák rendelkezésére, ezért ő is IR-re került.

Náluk kicsivel szerencsésebb volt Vic Beasley. Az Atlanta Falcons passz siettetője térdsérülést szenvedett a Green Bay Packers elleni rangadón, de „csak” egyhónapnyi pihenő vár rá.

Játékos mozgásokban sem volt hiány az elmúlt napokban. A Houston Texans kivágta a 2015-ös draft harmadik körében választott elkapó Jaelen Strongot, aki nem maradt sokáig csapat nélkül, a csoport rivális Jacksonville Jaguars tart igényt a szolgálataira. Nemcsak elküldött, hanem igazolt is egy játékost a Houston, a korábbi második körös cornerback Johnthan Banks személyében.

Megvan az első edzőváltás is az idei szezonban. A Cincinnati Bengals támadókoordinátora Ken Zampese került lapátra már a második hét után. A két vereséggel álló csapat támadósora nulla (0!) TD-re volt képes az első két fordulóban.

Játékoscsere is történt kedden: a Miami Dolphins megszerezte a korábbi elsőkörös választott linebacker Stephone Anthonyt a New Orleans Saints csapatától. Ellenértékként a Miami 2018-as ötödik körös választási jogát kapták a Szentek.

Facebook
Twitter
Email értesítés
RSS