Hírek, és pletykát a nagyvilágból, kicsit megkésve

“Blockbuster” trade!!! Jets hagyományokhoz méltóan karrierje első néhány hetében jól produkáló, majd nem túl sokat teljesítő egykori 5. helyen kiválaszott Leo egy 3. és egy ’21-es 5. körös draftcetliért átsétál a szomszédba. A szerződése lejár, a Giants arra számít, hogy James Bettcher one-gap rendszerében jobban fog teljesíteni. Még ez a nem túl magas ár is csoda, hogy Douglas ki tudta harcolni. Állítólag senki nem volt érte versenyben, ami nem is csoda, ha nézzük a lejáró szerződéséból hátramaradó 6 millió dollárt, és a gyenge teljesítményét.

A múlt héten Quandre Diggs egy nyomoruságos 5. körös draftcetliért ment a Seahawksba, aki a Lions nemcsak egyik legjobb védője, de csapatkapitánya is volt. Helyére érkezett Marcus Gilchrist, és lélekben már készül Darius Slay, akinek nagyon nem tetszik a Patriots módszer. Biztosan véletlen, hogy Daniel Jones zsenge karrierjének legjobb meccsét dobálta össze. Mi hiszünk a véeltlenekben.

A Redskins immáron nyitott Trent Williams cseréjére. Talán eddig is nyitottak voltak, mostmár hajlandóak lehetnek engedni az árból. A Browns állítólag nagyon érdeklődik, ami érthető, Cam Robinson hatalmas bukásnak űtnik eddig, ők pedig nem engednek a Super Bowl álmaikból. Nem is szabad, ahol összeáll egy Freddie Kitchens – Baker Mayfield duó, ketten együtt félig ki tudnak tölteni egy online sudoku feladványt.

A Tampa nem ragaszkodik O.J Howard szolgálataihoz, a Pats állítólag telefonált, le is csapták a telefont, amikor meghallották az árat. Érdekes, mert Arians egyáltalán nem tudja az atletikus, de Tampa játékoshoz illően eléggé megbízhatatlan tight endet, aki az évi 500 yardjával még mindig inkább ígéret, mint bizonyíték. Ha lehet egy tippünk, ebből nem lesz semmi.

Joe Flacco nyaksérüléssel került a kispadra, Lock fog a helyén kezdeni. Szerencsétlen véletlen, hogy a bejelentés előtt páros lábbal beleszállt a töketlen edzői stábba. Mi hiszünk a véletlenekben.

A senkit se érdekel kategória eheti győztese Kenyan Drake, aki talánjó játékos is lehetne, ha nem egy s**r csapatban játszana. Most talán van lehetősége a kibontakozásra, egy 6. köröst adott érte a (megnézi a jegyzeteit)…… Cardinals, ahol egyszerűen elfogytak a futók erre a hétre. További sok sikert neki a jövőben.

Facebook
Twitter
Email értesítés
RSS