Hírek, sérülések, igazolások…

Ty Montgomery a Packers futója bordatörést szenvedett az ősrivális Chicago Bears ellens. Egyelőre még nincs információ, hogy visszatérhet-e az ötödik héten, a hétvégén döntenek róla. Ellenben pótlásaként hadra kész Jamaal Williams.

Montgomery mellett a washingtoni Josh Norman is bordasérüléssel bajlódik, esetében 2-4 hét kihagyásra számít a Redskins.

Tovább tetőzik a New Orleans-i támadófal probléma, hiszen térdsérülés miatt pienőre kényszerült Zach Strief. Még Terron Armstead sem egészséges, de közel a visszatérése. A Saints rögtön le is igazolta John Grecót. John Kuhn fullback helyére Zach Line érkezett, az egyetemen is a sérüléseiről híressé vált Alex Anzalone pedig vállsérülés miatt nem léphet már pályára idén.

Egy mérkőzésre csökkentették a chicagói Danny Trevathan eltiltását, aki Davante Adamset zúzta le múlt csütörtökön. A körülményekhez képest jól van Adams, de még mindig agyrázkódással vizsgálják.

Megműtik a Dallas védőfal emberét, Charles Tappert, aki a szerdai edzésen szenvedett lábtörést és vélhetően a sérültlistán köt ki. Nála is rosszabbul járhat a Seahawks védője, Cliff Avril, akinek a nyaksérülése akár pályafutásába is kerülhet.

Az irányítók is hullottak az elmúlt héten, több csapat is elveszítette a vezérét hosszabb-rövidebb időre. Nem elég, hogy egy nagy pofonba szaladt bele a Titans a Houston elleni csoportrangadón, de még Marcus Mariota is megsérült. A Tennessee irányítója combhajlítója sérült meg és a hírek szerint 1-2 hetet hagyhat ki. Le is igazolta a csapat a korábbi elsőkörös Brandon Weeden, így a Titans a „fantasztikus” Cassel & Weeden párossal indul harcba a Jay Cutler vezette Dolphins ellen.

Az Oakland Raiders együttese is elveszített kezdő irányítóját: Derek Carr háta sérült meg, és 2-6 hét pihenő vár rá, így EJ Manuelnek kéne győzelemre vezetni a fosztogatókat.

Fellélegezhetnek viszont Indianapolisban, ugyanis Andrew Luck a héten újra edzésbe áll, és egyes információk szerint nem elképzelhetetlen, hogy a 6. héten már ő vezeti a Colts együttesét a Titans ellen csoportrangadón.

Megvált rúgójától a Kansas City. A nemrég sérültlistára tett Cairo Santost kivágta a Chiefs, a helyét Harrison Butker vette át. Ugyancsak új csapatot kereshet magának Max Tuerk. A Chargers tavalyi 3. körös választott centere, egy sérülés miatt a teljes 2016-os évet kihagyta, az idei szezont pedig 4 meccses eltiltással kezdte. Visszatérését azonban nem várta meg a Los Angeles-i együttes, hanem megvált tőle, ám a hírek szerint szeretnék visszahozni a gyakorló csapatba. (Asbóth Tamás, Farkas Ádám)

Facebook
Twitter
Email értesítés
RSS