Hírmorzsák 6. hét

Véget ért a 6. játékhét, így ideje áttekintenünk mi is történt a ligában az elmúlt forduló óta.

Sajnos ez a hét sem múlt el súlyos sérülések nélkül, több kulcsjátékos is kidőlt, ami hatással lehet a csapatok rájátszás esélyeire is. A hétvége nagy vesztese egyértelműen a Green Bay Packers, akik amellett, hogy elbukták a Vikings elleni csoportrangadót, még Aaron Rodgerst is elveszítették. A sajtfejűek irányítója egy szerencsétlen ütközés során kulcscsonttörést szenvedett, amit műteni kell, így az idei szezon nagy valószínűség szerint véget ért a számára.

Szerencsésebb volt a Tampa Bay karmestere Jameis Winston: ő a Cardinals elleni meccset fejezte be hamarabb, ám az orvosi jelentés szerint sem törés, sem pedig szakadás nincs a vállában, így hamarosan újra játékra jelentkezhet.

Andrew Luck továbbra is csak a partvonal mellől segítheti a csapatát.

Ha már váll… Továbbra sem javul Andrew Luck állapota, olyannyira, hogy a héten már nem is edz együtt a csapattal, és egyes információk szerint a teljes szezont a partvonal mellett töltheti. Visszatérhet viszont hamarosan Teddy Bridgewater: a Minnesota karmestere tavaly szenvedett egy borzalmas térdsérülést, ami után a karrierje is veszélybe került. A felépülése viszont remekül halad, és a Vikings így hamarosan le is veheti a PUP listáról.

Sérültlistára tette az Indianapolis a hétfő esti rangadón csúnya könyöksérülést szenvedő Robert Turbint. A futó pár napon belül a második Colts játékos, aki számára befejeződött a szezon, hiszen a kezdő guard Jack Mewhort is erre a sorsra jutott, miután a térdét műteni kell.

A Seahawks védő falemberének Cliff Avrilnek is ennyi volt idénre, ráadásul a nyaksérülése egyes hírek szerint annyira súlyos, hogy a játékos a visszavonulást fontolgatja.

Bowman a Chief ellen már be is mutatkozhat a Raiders színeiben.

3 nappal az után, hogy a San Francisco elküldte Navorro Bowmant, a védőjátékos már alá is írt az Oakland együtteséhez. Bowman 1 éves 3 millió dolláros szerződést kötött a Raiders csapatával, ahol már most csütörtökön bemutatkozhat a Chiefs ellen.

Facebook
Twitter
Email értesítés
RSS