Houston, baj van!

A Houston Texans az egyik legbalszerencsésebb csapat az NFL 2017-es szezonjában. Nem elég, hogy elveszítették J.J. Wattot, Whitney Mercilust, Derek Newtont, valamint mindkét tight endjüket, most az idei év nagy felfedezettjét, az újonc irányító Deshaun Watsot is kénytelenek lesznek nélkülözni.

Watson a mai edzésen, keresztszalag szakadás szenvedett, egy olyan szituációban, amikor nem érte komolyabb terhelés, nem volt játékban. Azt amerikaiul Non – Contactnak hívják. Ez a dolog elég komolynak számít, hiszen ezeknek a szalagoknak normális esetben nem szabadna sérülniük, ha nem éri őket valamilyen traumatikus sérülés. Például, kifordul a térd, amikor ráesik egy másik játékos. Hasonló sérülése volt Jeremy Maclinnek is korábban, aki felgyógyult belőle, Teddy Bridgewaternek viszont ennél komolyabb volt a tavalyi sérülése, viszont a non – contact nála is megvolt.

Watson remekül játszott eddig a szezonban, az ő vezetésével támadt fel a Texans, és kezdett működni a támadó játék. Most ismét visszatérhetenk a szurkolók a rideg valósághoz, amikor Tom Savage játékát kell „élvezniük”.

Egy másik kezdő irányítóról is érkeztek ma hírek, nevezetesen Andrew Luckról, az Indianapolis játékosáról. Ő még tavaly szenvedett súlyos váll sérülést, amit később meg is műtöttek, és hosszú rehabilitáció után, a szezon elejére várták vissza őt a csapatnál. Sajnos a sérülése nem gyógyult megfelelően, így az edzéseket sem tudta elkezdeni szeptemberben, később pedig már Jacoby Brissettet, kellett Indianába cserélni, hogy komolynak tűnő játékos vezesse a Colts támadóit. Mára kiderült, Luck folyamatosan fájdalomra panaszkodott minden dobómozdulatnál, ezért nem tudott részt venni a komoly munkában. Most, -miután 4-5 szakértő is megvizsgálta, és azt javasolták neki, hogy meg se próbáljon dobni- a Colts vezetése úgy döntött, hogy sérült listára teszik sztár játékosukat, és mindent elkövetnek, hogy legalább a 2018-as szezonig rendbe jöjjön a sérülés. Aggasztó hírek ezek, még azt sem lehet kizárni, hogy Luck NFL pályafutását is komoly veszély fenyegeti.

Facebook
Twitter
Email értesítés
RSS