Járni jár, csak nem jut

Az egyiknek sikerül, a másiknak nem….Mint minden évben, idén is minden támadófalember, aki le bír hajolni, és aztán fel is bír állni, kapott egy kisebb-nagyobb összeget. Hogy Kendall Lam miért ért meg 3.4 millió dollárt? Mert ne vicceljünk, az a 2 évre 6.8 millió csak a könyvelésről szól.

Kenny Golladay ügyesen hazardírozott, az  Giants-el kötött új szerződése eléri az évi 18millió dollárt, 4 évre 72 millió, ebből 40 garantált. Ő saját bevallása szerint természetesen nem a pénz miatt döntött a Giants mellett, hanem az a sok klassz játékostárs motiválta, mint például Barkley és…  gondolom Shepard?
“Just the pieces on offense,” he said. “Those guys actually kind of reached out to me and I liked the vision that coach Joe Judge had and [offensive coordinator] Jason Garrett, as far as the offense, and I was all the way in.” Ha te mondod… De érthető, hogy miért szerette volna a Giants, és ezt az igazolást is félig-meddig a kétségbeesés szülte, van arra esély, hogy jól fog elsülni. Ha most nem adnak ilyen kaliberű elkapót Danny Dimes mellé, akkor Gettlemann már nem is fog, csak pénzbe került, ami 2 év múlva lehet nem is fog soknak tűnni.  Mindazonáltal hovatovább…
KG elég sokat szerepel a sérültlistán. A Lions valamiért úgy gondolta, nem fogja rárakni a franchise taget. Ez nekem mindig gyanús. Önmaguk és a teljesen kimaxolt Bears ellen alkudtak egy olyan évben, amikor pont, bár épp Allen Robinson hosszabbítása esetleg még hátravan, de eddig az elkapók közül rajta kívűl senki nem tudott kaszálni. Senkinek nem látok a fejébe, de nagyon valószínű, hogy az idai draft is olyan minőségben és mennyiségben szolgáltat újonc elkapókat, hogy egy ilyen mínuszos évben inkább nem nyitják ki a pénztárcát ha nem muszáj.

A safety piac is elég furán alakult. Lehet a Saints és a Jets is megbánta  Wiliams és Maye tagelését? Bár ahány védelem, annyi szokás. Justin Simmmons végre megérdelten kasszírozott, Fangionak mindig kell egy ilyen skaliberű safety.  Keanu Neal már nem ért csak 1 év 5 milliót.

Hamár Fangiot megemlítettük, összenőtt, ami összetartozik, pontosan 34 percet kirúgásának hivatalossá tétele után Kyle Fuller aláírt Denverbe, 1 évre 9.5 millió dollárért. Itt se nagyon dobálták a horribilis pénzeket, amikor igen, annak szerintem nem is nagyon volt értelme. A Jax költött, mert volt miből, de nem hiszem, hogy Griffin ott váltja meg a vilgáot, Darby helyére jött Jackson, az is elég fura döntés számomra, nem hiszem, hogy bármelyikük kitölti a szerződésének harmadik évét, de valószínűleg nem is úgy terveztek ők sem.

Facebook
Twitter
Email értesítés
RSS