Jason Peters és Jordan Hicks szezonjának is vége

Ugyan szárnyal az Eagles, de őket sem kímélik a sérülések, hiszen Jason Peters ACL és MCL szakadást szenvedett. Mivel a kiváló vakoldali tackle már a 35-dik életévében jár, ezért ez a pályafutásába is kerülhet. Nem ő az egyetlen aki kidőlt, Jordan Hicks achilles-ínja szakadt el, így a legkorábban őt is csak 2018-ban láthatjuk a pályán.

A Monday Night Footballt Brandon Scherff sem úszta meg egészségesen, de ő visszatérhet idén, igaz a 8. héten valószínűleg nem léphet pályára.

A felesége szerint hetek óta törött bordával játszik a Carolina Panthers linebackere Thomas Davis. Az LB az ötödik forduló óta nem szerepelt csapata sérültjei között és egyre több játékidőt is kapott.

A Cowboys rúgója, Dan Bailey is kidőlt, a helyére pedig Mike Nugent érkezett. A lépés áldozata Damontre Moore lett, aki Dallas-ban sem tudott meghatározó játékos lenni.

Ellenben Dwight Freeney tovább folytathatja a pályafutását, a 37 éves passzsiettető a Seattle játékosa lett.

Matt Prater még 3 évig értékesítheti a Detroit Lions mezőnygóljait, hiszen 11,4 millió dollár értékben 2020-ig írt alá.

A Chicago Bears egy 7. körös választási jogért cserébe megszerezte Dontrelle Inmant. Az elkapó idén a Chargers cseréi között találta magát, a Bears pedig szűkölködik az elkapókban. Mindkét fél jól járt a cserével, hiszen Inman szerződése a szezon végén lejár.

 

Facebook
Twitter
Email értesítés
RSS