Kórház Washington szélén

Ahogy telnek a hetek az NFL-ben, úgy nő a sérülések száma is. Különösen balszerencsés a Washington Redskins, akik már edzeni sem tudtak rendesen, annyi játékosuk küzd valamilyen problémával. Az egyik legnagyobb név Jordan Reed, aki szinte biztosan nem térhet még vissza a Giants ellen. Persze ez nem kell, hogy akkora érvágás legyen, hiszen a csoportellenfelük alaposan szenved idén a tight endek ellen. Shawn Lauvao nyaksérülés miatt kényszerült az oldalvonal mellé és már biztosan nem látjuk őt idén. Chris Thompson lábtörést szenvedett, így ő is csatlakozott Lauvao mellé az IR-re. Folytassam a sort? A center Spencer Long is csak 2018-ban fog feltűnni a pályán, illetve az alul teljesítő és bokaműtéten áteső Terrelle Pryor szezonjának is vége.

A csoportriválisuk is alaposan szenved, hiszen Sterling Shepard fejfájása nem javult, így most sem léphet pályára. Justin Pugh sem lesz ott Washingtonban, de a 13. heti visszatérés reális lehet a számára. Ugyanez igaz D.J. Flukerre is, akinek a hiánya nagy érvágás lehet a New yorki futójátéknak.

A Saints a defensive end Alex Okafort veszítette el achilles-ín szakadás miatt. Remek szezonja volt a korábbi negyedik körös választásnak, aki a szezon végén szabadügynök lesz.

Váltás jöhet a Niners-nél, nem zárja ki Kyle Shanahan, hogy Jimmy Garoppolo-val vág neki a Seahawks elleni csoportmérkőzésnek. A jövő egyértelműen az övé, viszont a Patriots-tól igazolt irányító még mindig a betanulás fázisában tart, C.J. Beathardnak pedig remek délutánja volt legutóbb a Giants ellen. A San Francisco ellenfeléhez kapcsolódó hír, hogy a Seattle kirakta a nemrég igazolt legendás passzsiettetőt, Dwight Freeney-t.

Facebook
Twitter
Email értesítés
RSS