Lamar Jackson marad a kezdő irányító

Jonh Harbaugh úgy döntött, Joe Flacco felépülése után is az újonc marad a Ravens kezdő irányitó. Harbaugh a győztes csapaton ne változtass elvet követi, ugyanis a Ravens mérlege az újonc irányítóval a kezdőcsapatban 3-1. Szükség is volt új lendületre, ugyanis a teljesen enervált Flacco vezérletével a baltimore-i franchise egyre mélyebbre süllyedt, és már a vezetőedző állása is veszélybe került.

Bizonyára nem egyszerű döntés bajnoki címet nyerő irányítót a padra ültetni, de ez egy olyan lépés, amire már tavaly óta készülhetnek, ezért is draftolták Jackson az első körben.

A Ravens sorsa a saját kezében van, hazai pályán fogadják a Tampát, idegenbe mennek a már rájátszásba került Chargers-hez, a szezont pedig otthon, a Browns ellen fejezik be. Joe Flacco valószínűleg egyébként is lapátra kerül a szezon végén, míg Harbaugh állását talán egy rájátszás szereplés sem menti meg. Ha idén sem jutnak be, a szezon végén  biztosan megköszönik neki  az együttműködést. Ebben a helyzetben az egyetlen jó döntést hozta.

 

Fotó: Usa-Today Sport

 

Facebook
Twitter
Email értesítés
RSS