Magyarázom a bizonyítványom

Kezdjük azokkal a tippekkel a sort, ahol a tévedéssel meg lehet tanulni együtt élni.

Buccaneers -Panthers

A Bucs belealudt a meccsbe, de az első félidőben jónéhány klasszis megmozdulással lépést tartottak. Aztán a második félidőben a védelem is felpörgött, és lerendezték a vitás kérdéseket. A Tampa teljesen kiszámíthatatlan, a Panthers keretéből a támadófal, és legalább egy igazán jó interior rusher hiányzik. Vagy egy teljesen új secondary, amelyik könnyebb.

WFT – Lions

Ez inkább csak amolyan “klassz lett volna” tipp. Főleg, hogy a WFT támadófal eléggé WTF teljesítményt nyújtott (haha). Alex majdnem 400 yard, de a végén Prater csak bevágta a 60 yardosat. A Lions szűken behúzta a kötelezőt, de most kezd majd sűrűsödni a menetrendjük. Szerintünk a Panthers-Texans-Bears meccsből legalább kettőt nyerniük kell, ha Patricia meg akarja tartani az állását.

Bills – Cardinals

És itt már kezd erősen ökölbe szorulni a lábbujjam, de még ez is a vállalható tévedések kategóriába tartozik. A második félidőben a Cardinals csinálta jobban, amit szokott, vagy a Bills rosszabbul, de nem lehet minden vaktában feldobott labda mellé forgalmi rendőrt állítani.

És itt már a mi a fene történik itt kérem szépen kategóriába kezdünk átlendülni

Eagles – Giants

Itt igazából mit vártunk egy olyan csapattól, amelyik 3 meccset nyert eddig? Semmiképp sem ezt. Én lehiszem, hogy  sok a sérült, de akkor Brandon Brooks az MVP, ha ennyire látszik a hiánya. Mert az Eagles OL ezen az estén egy rottyanósabb szellentést sem tudott blokkolni, amikor tudott, akkor Wentz nem tudta, mit kell kezdeni a labdával.  Daniel Jones ezen a meccsen nem adott el ladbát, ennyit az Eagles védelemről, emellett Gallman 2 TD. Minden évben egyre lejjebb süllyed a Philly,

Chargers – Dolphins

A beharangozóban azt mondtuk, nem szerezhet a Delfin ST minden meccsen pontot.

 

 

 

 

 

 

Elfelejtettük, hogy a Chargers az ellenfél, és az ST 14 kapott pontban vastagon benne volt (blokkolt punt-false start-grant visszahordás). Egy aberráció a Chargers. Ismét találtak egy franchise irányítót, de semmi más nincs rendben. Kell egy edzői stáb, orvosok, komplett ST, és egy támadófal. Ezt leszámítva… Flores versenyben kell hogy legyen az Év Edzője díjra, meg merte húznia QB cserét, minden meccsen tökéletesen fel van készítve a csapat, a legapróbb részletekig. Tavaly ilyenkor már látszott, hogy kijönnek a dugóhúzóból.

Broncos – Raiders

Drew Lock….. wow. Ez egy Matt Barkley kaliberű teljesítmény volt. És ami leginkább meglepett, hogy a Bronsc ST még mindig elképeszően gyenge. Ezt egy Fangio által vezetett csapattól nem vártam volna.  A Raiders hatalmas formában van, utolsó 5 meccsükből 4 győzelem, és ott toporognak a rájátszás küszöbén. Carr simán Top 10 irányító továbbra is, de a védelemnek is meg kell mutatnia, hogy play off kaliber.

Ravens – Patriots

És a nap végére maradt az “ezzel most mi a fenét kezdjük” meccs. A Ravens mostmár hivatalosan is hurkatöltő csapat lett. Kiemelt meccseken sehol sincsenek. A Pats 2.5 meccses hátrányban van 9 meccsel a vége előtt, szóval ez a szezon nekik valószínűleg lefőtt. De…. ha így játszanak, és ez egy nagybetűs HA… akkor talán csak a Rams elleni idegenbeli meccs, és a Cards elleni hazai, ahol esélytelenebbek. Ha abból a kettőből legalább 1 megvan, akkor a Bills ellenin fog múlni a rájátszás. Kérem szépen, ne említsük, hogy a Jets elleni még hátra van. A Ravensnek egy paraszthajszálon múlik a rájátszás, a csoportgyőzelem elszállt.

Most ez itt egy frappáns befejezés helye, de ez ismét elmarad. Nem tudom, miért ennyire kiszámíthatatlan a szezon. Persze NFL, ezért szeretjük, minden héten háború, blabla. De én inkább a Covid-19 miatt bevezetett változások mellett a hatalmas irányítókeringőben is keresném az okokat. Okok? Inkább kifogások!

Facebook
Twitter
Email értesítés
RSS