Megköszönték Reese és McAdoo munkáját

Fellélegezhetnek a New York Giants szurkolói, hiszen a mai napon megköszönték Ben McAdoo munkáját, ráadásul a general manager Jerry Reese-t is felkérték az irodájának kiürítésére!

Szokatlan lépés a Giants-tól, hiszen a történelem során szinte sohasem szánták el magukat hasonló lépésre. Aki nem követi nagy részletességgel a csapat történéseit azoknak is egyértelmű McAdoo menesztése, hiszen a 2-10-es mérlegért elsősorban ő a felelős. Eli Manning padra ültetése lett az utolsó csepp a pohárban, ráadásul utána azt is lenyilatkozta, hogy tökéletesen elégedett a lépéssel és egyáltalán nem bánta meg Geno Smith csatasorba küldését.

Az igazán nagy meglepetés Jerry Reese elküldése, hiszen általában nem menesztenek general managert a Kékek.  Vélhetően az ő koporsójába is a Manning-ügy verte bele az utolsó szöget, hiszen lett volna esélye arra, hogy megakadályozza azt. Persze már alatta is forró volt korábban a szék, hiszen két éve Tom Coughlin menesztésekor felmerült az ő elküldése is, de akkor kapott még egy esélyt. Akkor még be tudta biztosítani magát, hiszen jól sült el a Damon Harrison – Janoris Jenkins – Olivier Vernon hármas megszerzése, de a legutóbbi offseason sikertelensége az ő lelkén szárad. Munkássága alatt nem tudott jó képességű linebackert draftolni és a támadófalra sem fordított kellő figyelmet. Ugyan kezdetben számos tehetséget szerzett meg (gondoljunk csak JPP-re vagy Hakeem Nicksre) és Odell Beckham Jr. behúzása is telitalálatnak bizonyult, de a csapat mélyrepülését ő sem tudta megállítani.

Facebook
Twitter
Email értesítés
RSS