Mi szükség van a Thursday Night Footballra?

Pénz, pénz, pénz.

Miután múlt hét csütörtökön végignéztük Tom Brady (334 yard, 0 TD, 1 INT) meccsét, melyre Daniel Jones 161 yard, 1 TD, 3 INT-es mutatóval riposztozott, mára virradóra megcsodálhattuk Patrick Mahomes potenciálisan szezon végét jelentő sérülését,  továbbá Joe Flacco ehhez hasonló megmozdulásait:

Persze beleszaladhatunk egy Los Angeles Rams-Seattle Seahawks derbihez hasonló, inkább izgalmas mintsem színvonalas meccsbe, bár Russell Wilson az MVP jelölt, akiről kivételesen senki nem beszél…

Csütörtökön már lehet beszélni a meccsről, pénteken elemezni, szombaton készülni a vasárnapra, hétfőn elemezni a vasárnapot, kedden a hétfőt. Istenigazából egyedül a szerdai nap az, amikor a foci kimarad a heti hírciklusból. Nem lehet emiatt a ligát hibáztatni. Ők azt adják, amit mi elvárunk:  ha ki lehet szúrni ilyen meccsekkel a szemünket, azért mi vagyunk a felelősek. És bizony a nézettségi adatok azt mutatják, hogy ha a Szulejmán szereplőit öltöztetnék focimezbe a Barátok közt díszletei között, mi, drukkerek azt is megnéznénk.

Facebook
Twitter
Email értesítés
RSS