Miért nem játszik Dwayne Haskins?

A Washington Redskins idei teljesítményét nem lehet kizárólag Case Keenum nyakába varrni. Még akkor sem, ha ilyen kilátástalan dolgokat művel…

A lényeg, hogy Keenum 5 labdát (3 INT és 2 fumble) adott el, és igazi leader módjára a meccs utáni sajtótájékoztatón vállalta tetteiért a felelősséget. Egy ilyen vezér jövőre is megérdemel valahol 5-10 millió dollár között.

Ha egy csapat ennyire szignifikánsan és konzisztensen rossz, az a kollektíva erejét mutatja, elvtársak! A támadófal botrányos egytől ötig, a 37 éves Adrian Petersonból akartak még kisajtolni egy jó évet, és olyan orvosi stábjuk van, hogy egy lábujjsérülésből tüdőátültetést tudnak varázsolni. A ‘Skins az elmúlt négy hazai meccséből háromszor került 40-0, 24-0, és 28-0 hátrányba.

Ez a szurkolókat különösebben nem érdekli. Akik még maradtak a meccsen a második félidőben – a Fedex Field legendásan nehezen megközelíthető – elkezdték a “Let’s Go Haskins” rigmust kántálni.

Tényleg nehéz helyzetbe lépne bele az újonc irányító, de ez általában igaz szinte mindegyik magasan draftolt újonc irányítóra.  És miért ne kerülhetne a kezdőbe? Ha Trent Williams visszatérne, a támadófal sokkal jobb lenne, talán a régi formájából Jordan Reed is mutat valamit 1-2 meccs erejéig. Keenum egyébként sem számíthatott másra, hogy melegen tartja a center seggét, amíg Haskins átveszi a stafétát. Vagy valami titokzatos mesterterv tartja a kezdőben? Hallgassuk meg Jay Grudent!

“I think the most important thing is we have to have some continuity,” Coach Jay Gruden said. “I can’t be changing people every five minutes here. I’ve got to give Case an ample opportunity to play with these new guys.”

Biztos fontos megtartani zsinórban három sima verés után a folytonosságot. Hülye vagy te, édes gyermekem?!

Facebook
Twitter
Email értesítés
RSS