Mit tartogat a harmadik játékhét?

Újra összeállt a First Down jósnőinek gárdája (Papp Gábor, Harsányi Tamás, Barcsik Norbert, Farkas Ádám és Tamás Mihály),  lássuk hát mit főztek ki a harmadik hétre!

TNF San Francisco 49ers – Los Angeles Rams 39-41

PG: Rams – „Jared Goff már majdnem hasonlít egy NFL irányítóra, Aaron Donald pedig túl sokat tartózkodik a Frisco „zsebében” ahhoz, hogy eredményesen támadjon a hazai csapat.”

HT:  Rams – „Két brutális védelmet láthatunk a pályán, de támadásban csak a Rams mutatott életjeleket eddig.”

TM: 49ers – „Múlt héten bíztam a Kosokban és csúnyán megégettem magam. Futójátékuk továbbra sincs sehol, Goff pedig kevés egymagában. Csakazértis 49ers.”

 Jacksonville Jaguars – Baltimore Ravens

PG: Ravens – „Komoly turnover-gyár idén a Ravens védelem, az ellenfélnél pedig Blake Bortles irányít…”

HT: Ravens – „A képlet egyszerű a Ravens számára: öld meg a futást, mer Bortles nem nyer meccset! Ezt könnyendén abszolválják, még ha Flaccónak meg is keserítik az életét.”

FÁ: Ravens – „Bortles visszatért! Az első heti „kisiklás” után újra a régi arcát mutatta a Jaguars irányítója, ez a Ravens ellen sem fog változni.”

 Buffalo Bills – Denver Broncos

PG: Broncos – „Nem rossz a Panthers védelem, de a Broncos defense még jobb és az a helyzet, hogy T-Mobile futásain kívül mással a Carolina ellen sem tudott haladni a Bills.”

HT: Broncos – „Trevor Siemiannak itt a kiváló lehetőség, hogy egy keményebb védelem ellen is megvillantsa a formáját.”

FÁ: Broncos – „Siemian már majdnem úgy néz ki, mint akire rá lehet bízni egy franchise irányítását, a védelem pedig továbbra is elit. A Bills levegőben tudná megverni a Broncost, és valljuk be őszintén erre igen kicsi az esély.”

 Carolina Panthers – New Orleans Saints

PG: Panthers – „Cam Newton játéka komolyat javult az első héthez képest, a Saints csak papíron létező védelme ideális ellenfél arra, hogy tovább íveljen felfelé az a bizonyos forma.”

TM: Saints – „Ez most nehéz. A Panthers eddig lenullázott két nagyon gyenge támadóegységgel, de nagyon vajúdott a támadójátékuk. Drew Brees ezt a csoportrangadót most behúzza.”

BN: Saints – „Egyik csapat sem meggyőző eddig, most se lesz, de Newton többet fog hibázni.”

 Chicago Bears – Pittsburgh Steelers

PG: Steelers – „Rég volt már ennyire biztató a Steelers védelme, a Bears támadásban csak Jordan Howardban bízhat, ami kevés.”

HT: Steelers – „John Fox ragaszkodik Glennonhoz és a vereséghez is.”

FÁ: Steelers – „A Steelers nyeri a meccset, az indokom pedig egyszerű: Glennon vs Steelers defense.”

Detroit Lions – Atlanta Falcons

PG: Lions – „Komoly kontraszt volt az idegenbeli és a hazai mérkőzések között a Falconsnál, ráadásul Vic Beasley személyében kiesett Matt Stafford első számú problémája.”

HT: Lions – „Pontzuhatag lesz, de a hazai pályán ismét Stafford-mágiát láthatunk majd.”

FÁ: Falcons – „Szoros, sok pontos meccsre számíthatunk, a Falcons Beasley hiányában is behúzza a mérkőzést.”

Indianapolis Colts – Cleveland Browns

PG: Browns – „Megjósolhatatlan slugfest, a Cleveland védelmében én látom a pontszerzési potenciált, másban annyira nem.”

HT: Browns – „Luck a héten sem játszik, a Colts veszít, az ég kék, a helyzet változatlan.”

FÁ: Colts – „Három negyeden keresztül majdnem hasonlított egy NFL csapatra a Colts. Jacoby Brissett kezdőbe állítása jót tett nekik, de a megváltást ő sem hozta el. Pagano az állásáért játszik, és ha nehezen is, de a Colts valahogy behúzza.”

Minnesota Vikings – Tampa Bay Buccaneers

PG: Vikings – „Everson Griffenék szanaszét dominálják a gyengécske Bucs támadófalat. Támadásban Sam Bradforddal nem is egysíkú ez a Vikes.”

TM: Bucs – „Egy nem túl jól játszó Tampa szétkapta a Mackókat múlt héten, ráadásul komoly esély van rá, hogy Bradford ezt is kihagyja.”

BN: Bucs – „A Bears elleni edzőmeccsen kiderült számomra, hogy a Tampa lehet a Falcons kihívója csoportban. Ehhez nyerni kell.”

New England Patriots – Houston Texans

PG: Patriots – „Bill O’Brient rendszeresen alázza Belichick, ráadásul a Texansnál kevés csapat kezdte rosszabb formában az idényt.”

HT: Patriots – „Tom Brady kapott egy kis önbizalmat a Saints védelemtől, Deshaun Watson pedig messze nem áll készen erre a pontháborúra.”

FÁ: Patriots – „Aki látott idén Texans meccset, annak egyértelmű miért a Patriots nyer. Borzalmas formában van a Houston, még azzal együtt is, hogy az előző héten megverték a Bengalst.”

New York Jets – Miami Dolphins

PG: Dolphins – „Adam Gase komplettebb védelmek feltörését is megoldja, a Phins D-nek a liga legrosszabb támadósorát kell megállítani.”

HT: Dolphins – „A rozsdás Phins támadósornak jól jön majd egy gyakorló meccs.”

FÁ: Dolphins – „Az 1/1-ért küzdő Jets egy csoportriválissal? Ennél több indoklás nem nagyon kell.”

Philadelphia Eagles – New York Giants

PG: Eagles – „Mindkét támadófalat agyondominálja az ellenfél védőfala, de Carson Wentzben ott az X-Faktor, nemúgy Eli Manningben.

TM: Eagles – „A Giants teljesen maga alatt van, a vezetőedző lehet, hogy feladja a játékhívásokat, bunyó van az öltözőben. Eagles sokkal jobb formában van és hazai pályán.”

BN: Giants – „Komoly változásokat várok támadóoldalon a Giants-nél, nem elsősorban személyi kérdésekben. Jobban mutat majd az offense, és a visszatérő hiányzókkal a védelem bebiztosítja a győzelmet.”

Tennessee Titans – Seattle Seahawks

PG: Titans – „Az alulértékelt a Titans front7 most bizonyíthat a liga legrosszabb támadófala ellen. Nem mellesleg a nyugati parttól Nashville igen messze van.”

HT: Titans – „A Titans bizonyította, hogy képes feltörni egy jobb védelmet, addig a Seattle támadófala csak azt, hogy szeretnék Russell Wilsont kórházba juttatni.”

TM: Titans – „A Halászsólymokra szavaznék, ha zsinórban nem küzdöttek volna ekkorát az egyébként nem túl masszív Packers és Niners védelem ellen.”

Green Bay Packers – Cincinnati Bengals

PG: Packers – „A Seattle ellen látszott, hogy a gyenge támadófalak ellen elég a Green Bay passz siettetése, már pedig a Bengals támadófala szenved mostanság, akárcsak Andy Dalton.”

HT: Packers – „Daltonnak nem hoz megváltást Zampase menesztése, de legalább láthatunk a támadósortól tédét.”

TM: Packers – „A két kezdő tackle nagyon hiányzott a Falcons ellen, ezt a Bengals is tudja büntetni. De a támadósoruk annyira kilátástalan, hogy hazai pályán a Packers ezt könnyedén behúzza.”

Los Angeles Chargers – Kansas City Chiefs

PG: Chiefs – „Kvalitásban hasonlónak tűnnek, de az eddigi két mérkőzésen Andy Reid csapata sokkal kevesebbet hibázott, így rájuk teszem a voksom.”

HT: Chiefs – „A Chiefs magabiztosan őrli fel az ellenfeleit a meccs végére, míg a Chargers magabiztosan bukja el az utolsó pillanatban.”

TM: Chargers – „Nem létezik, hogy a Chargers két ilyen bukta után ezt ne húzza be. Az Univerzum igazságot szolgáltat.”

SNF Washington Redskins – Oakland Raiders

PG: Raiders – „Pontzuhatagra van kilátás, az Oakland keretét mélyebbnek tartom támadó- és védőoldalon is, ez döntő lehet.”

TM: Raiders – „Ha a Raiders komolyan gondolja, akkor egy Redskins kaliberű csapat idegenben sem jelenthet gondot.”

BN: Raiders – „Kiegyenlített mérkőzésre számítok, de a végén kiderül melyik a rájátszás kaliberű csapat.”

MNF Arizona Cardinals – Dallas Cowboys

PG: Cardinals – „Mike McCoy szépen megmutatta múlt vasárnap, hogyan kell szétkapni a Cowboys védelmét. Bruce Arians hasonló kaliberű támadószakember és a keze alatt lévő keret is hasonló minőségű.”

HT: Cowboys – „A Cardsnak a Colts is majdnem nagy falatnak bizonyult, a Cowboys pedig bizonyítja, hogy idén is nagy falatnak bizonyul, akárcsak tavaly.”

FÁ: Cowboys – „A Cards megköszönheti Paganóéknak, hogy elbénázták a mérkőzés végét, de a mutatott teljesítmény kevés lesz a Dallas ellen. A Cowboys összekapja magát és behúzza a győzelmet.”

Facebook
Twitter
Email értesítés
RSS