Nagy cserék az utolsó órákban

Magyar idő szerint éjszaka ért véget az NFL-ben a csere időszak, így várható volt, hogy picit felpörög a piac az utolsó órákra. Több csapatot is hírbe hoztak például Calvin Megatron Johnsonnal, de Martavis Bryant vagy Duane Brown is szóba került mint lehetséges elcserélendő játékosok. Nézzük végül mik történtek az elmúlt órákban.

Duane Brownt végül tényleg elcserélte a Texans, pár nappal az után, hoyg aktiválták őt a keretben. Brown a Seattle Seahawkshoz került, nem kevesebbért, mint a cornberback Jeremy Lanért, egy 2018-as 5. körös draft cetliért, és egy 2019-es 2. körös draft cetliért cserébe. A Houstoin ugye már eddig is Brown nélkül játszott a szezonban, hiányát nem igazán fogják megérezni, viszont Lane használható cornerback, és éppen erre volt szüksége a Texansnak. Nem mellesleg a két drfat cetli bizony elég sokat érhet még a jövőben. A sérülékeny bal oldali támadó falembert tehát elég drágán szerezte meg Pete Carroll, nem biztos, hogy a Seahawks szurkolók ennek a boltnak annyira örülnek most.

A másik csere, amit az éjszaka megkötöttek, a San Francisco 49ers és a New England Patriots között jött létre. A Patrióták ugyanis végül elcserélték idén második csere irányítójukat, Jimmy Garoppolot is. Őt már a holtszezonben is szerette volna néhány csapat megszerezni, ám akkor még ki volt téve a NEM ELADÓ tábla, az óta azonban úgy tűnik meggondolta magát Bill Belichick. A cserébe felajánlott 2018-as 2. körös draft cetli (ami szinte biztosan a 2. kör első 5 választása között lesz) elégségesnek bizonyult, így Kyle Shannahan szerzett magának egy tehetséges irányítót, akivel talán több sikere lesz mint a Hoyer – Beatheard duóval. Hoyert egyébként már el is küldték a csapattól.

Facebook
Twitter
Email értesítés
RSS