NFL Fantasy tippek, Week 7

fantasy%20cover1.jpg

Irányítók

A hét kezdője:

Philip Rivers (Chargers) Az elmúlt négy csoportrangadón 260 yard/meccs felett átlagolt és dobott 10 TD passzt. Idei ihletett formája tovább tart ezen a héten is a közepes Chiefs passzvédekezés ellen. Eddig 9 TD-t engedtek a levegőben a főnökök és mindössze 2 INT jött össze, az is egy meccsen.

Biztos kezdő:

Bryan Hoyer (Browns) 1224 yard, 7TD-1INT, 99.5-ös passer rating. Ezek Hoyer idei számai, amik akkor is jól néznének ki, ha nem tudnánk, hogy a Jaguars ellen lép pályára. A Jax passz elleni védekezése (is) siralmas, eddig majd 2000 yardot és 12 TD-t engedtek.

Jay Cutler (Bears) A macik mindkét hazai meccsükön buktak idén, most javítani kell. Ezeken a meccseken Cutler 4-4 hatpontost és labdaeladást jegyzett, szerintem utóbbiak számát most nem növeli. A londoni túrát leszámítva a Dolphins egyszer volt idegenben eddig, ott 202 yardot és 1 TD-t szenvedtek el. A passzvédekezésük amúgy sem remekel, eddig 10 TD-t kaptak, csak a levegőben.

A hét padosa:

Andy Dalton (Bengals) A bye week óta döcög a szekér és ráadásul múlt héten Dalton is beremegett (2INT). A Colts védelme eddig engedett ugan 8 TD-t, de 6 hét alatt az nem is olyan vészes, főleg, hogy van mellé 6 interception is. Green továbbra is sérült, nélküle Dalton sem az igazi.

Csak óvatosan:

Drew Brees (Saints) Idén kétszer hagyták el Louisiana-t eddig a szentek, mindkét túrán veszítettek és Brees mindkét meccsen adott el labdát. Most az ellen a Lions D# ellen kellene helyt állni, amelyik eddig kevesebb, mint 200 yardot engedett meccsenként és már szerzett 7 interceptiont is.

Tony Romo (Cowboys) Magam sem értem, hogy miért őt írom ide, ez egyszerűen egy megérzés. A Giants múlt heti kisiklása nem ismétlődik meg, az biztos és az eddig mindössze 7 TD-t és 10 INT-et( ligaelső stat.) jegyző passzvédekezés is alaposan feljavul, ez pedig Romonak okozhat húzós estét.

Futók

A hét kezdője:

Ben Tate (Browns) A Browns 146 yardot átlagol meccsenként futásokkal, amivel 3-ak a ligában. Minden meccsen futottak TD-t, míg a Jags 7 TD-t engedett már RB-nek (5 futott, 2 elkapott). Tate  visszatérése óta remekel (202yard,2TD), ma folytatja jó szériáját.

Biztos kezdő:

Justin Forsett (Ravens) Múlt héten 111 yarddal szomorította a Bucs védelmét, most a csoportrivális Falconst fogja szétszedni. Elmúlt 3 meccsen 303 totál yard és 2TD a mutatója. A Falcons D# 140.2 yardot enged meccsenként, amivel a 27. a futás elleni statsban.

André Ellington (Cardinals) Ellington eddig adós az igazán jó játékkal, de most a földön sebezhető Raidersszel játszanak, ideje megújulni. A Raiderst a Chargers 4. számú RB-je (Oliver) is szétfutotta, Ellingtonnak is ujjgyakorlat kellene, hogy legyen.

A hét padosa:

Mark Ingram (Saints) Visszatér sérüléséből, de ennél rosszabb matcupról nem is álmodhatott volna. Az ellen a Lions D# ellen kellene lendíteni csapatán, amelyik idén 73 yardot enged földön átlagban és amelyik csak egyetlen csapatot (Jets) engedett 100 yard fölé idén.

Csak óvatosan:

Jamaal Charles (Chiefs) Visszatérése parádésra sikerült a Pats elleni MNF-on, de két hete a 49ers védelme úgy ahogy kordában tartotta (80yard). Most a Chargers elleni rangadó jön, az ellen a futás elleni védelem ellen, amely idén még nem engedett futót 80 yard fölé és 99 elszenvedett yard/meccs átlagot tudhat magáénak.

Alfred Morris (Redskins) Idén még nem ment 100 yard fölé, míg az elmúlt két hétben 82 totál yard TD nélkül a statisztikája. A Titans futás elleni védekezése nem félelmetes, de Morris nem most fog kimászni a gödörből.

Elkapók

A hét kezdője:

Golden Tate III (Lions) Az elmúlt három meccsen 31 alkalommal vette célba Stafford és Megatron újbóli hiányában az a tény, hogy Tate a kedvenc célpont, nem fog változni. Eddigi 3 hazai meccsén 288 yard, 1 TD a mérlege. A Saints idén közel 1000 yardot és 7 TD-t szenvedett el eddig az aktuális ellenfél elkapóival szemben.

Biztos kezdő:

Julio Jones (Falcons) A Ravens ellen eddig 94 elkapást és 1229 yardot jegyeztek idén a WR-ek. Mindkét statisztikában ligautolsó a Ravens. Nyilvánvaló, hogy a Falcons playbookja is erre épül és, ha Ryan jól használja az elkapóit, akkor Julionak nagy napja lesz. Jones 620 elkapott yarddal amúgy 3. a vonatkozó rangsorban.

Mike Wallace (Dolphins) Idén már négy meccsen szerzett TD-t, csak a 100+ yardos meccsel adós. Nem kellemes ugyan a Packers passz elleni védekezése, de a 6 engedett TD és az átlagban elszenvedett 34 passzkísérlet azt mondatja velem, hogy Wallace áttöri a 100 yardos gátat és még TD-t is szerez.

A hét padosa:

DeAndre Hopkins (Texans) Az elmúlt két meccsen 75 yard, Td nélkül a mutatója, ami nem valami bíztató a Steelers elleni meccs előtt. A kohászok passzvédekezése nem ligaelit, az tény, de fantasy szempontból kellemetlen ellenfelek. Eddigi 6 meccsükön mindössze 4 TD-t és 872 yardot szenvedtek el az aktuális elkapókkal szemben.

Csak óvatosan:

Anquan Boldin (49ers) Engem nem téveszt meg, hogy múlt héten működött Kaep és közte a kémia. Előtte hetekig semmit nem mutatott. A Broncos eddig 627 yardot és mindössze 3 hatpontost szenvedett el WR-ek ellen. Beszédes adatok. Boldin a feledés homályába merül, újfent.

 

Marquese Colston (Saints) Idei formája egyelőre kiábrándító és a liga legjobb passz elleni védelme ellen nem fog tudni javítani. 248 yard, 1 TD 4 meccsen. A Lions pedig mindössze 2 TD-t kapott eddig elkapók ellen.

Tight Endek

A hét kezdője:

Dwayne Allen (Colts) A Bengals védelme engedi a legtöbb yardot TE-k ellen idén. Allennek pedig pont ezzel van gondja. A 4 szerzett TD pazar, de 64 yard fölé még nem ment. Most minden adott, hogy újra TD-t szerezzen és túlszárnyalja ezt a 64 yardot.

Biztos kezdő:

Jared Cook (Rams) Idén már 7 TD-t szenvedett el a LoB, amivel ligautolsó. Cook a 49ers ellen múlt héten 74 yardot termelt, most egy hasonló szám egy TD-vel igazán szépen mutatna. Idén még nincs hatpontos játéka, itt az ideje, hogy megszerezze.

A hét padosa:

Greg Olsen (Panthers) A Packers 6 meccsen 299 yardot szenvedett el TE-k ellen és még nem kapott TD-t. Ez intő jel lehet Olsen tulajainak, függetlenül attól, hogy Olsen hetek óta ihletett formában játszik. Tudjuk, minden sorozat megszakad egyszer.

Csak óvatosan:

Travis Kelce (Chiefs) Az elmúlt három meccsén TD-t szerzett, mégis azt mondom, óvatosan vele. A Chargers védelme TE-k ellen kifejezetten hatékony, eddig mindössze 1 TD-t engedtek és átlagban mindössze 39 yardot szenvednek el meccsenként.

 

Védelmek

A hét kezdője:

Bills A Vikings offense sem földön sem levegőben nem túl acélos és a fal is nehezen védi meg Bridgewatert. Minden adott, hogy a Bills D# sziporkázzon.

Biztos kezdő:

Seahawks A Rams ellen idén eddig jól szerepeltek a védelmek és tavalyi év legjobb védelmének illene elkezdeni megörvendeztetni a tulajokat. A Ramsnél nincs igazán futójáték, minőségi pass rush-al sackek és turnoverek eredményezhetők.

Browns Egyetlen indokom van, a Jaguars ellen játszanak.

A hét padosa:

Chiefs A tavalyi top védelem már a múlté, most más szelek fújnak. A Chargers ellen idén 2-3 pont körül átlagolnak a védelmek. Nem veszítenek labdát, Rivers MVP formában játszik és földön is parádésak.

Csak óvatosan:

49ers Nagyon nehéz Manning közelébe odaférni, Peyton megvédésére kényesen ügyel az O-line. Amennyiben ez most is így lesz, Peyton szétszedi a secondaryt.

Bengals Tavaly ez a védelem is félelmetes volt, idén közel sem az. Luck és a Colts offense meg fogja találni a módját, hogy minimális pontot szerezzen a Bengals D# a fantasy tulajainak.

A RB tippekért Speedy barátomat kérem szidni. 😀

A képek forrábeastdome.com, csnbayarea.com, bleacherreport.com

Facebook
Twitter
Email értesítés
RSS