Ron Parker a Falconsban

Atlantában úgy gondolják, soha nem lehet elég mély a secondary. Ennek érdekében évről évre próbálják erősíteni a csapatot. Legtöbbször a draftról, ugye Trufant, Alford, Allen, Neal, Kazee a néhány hete kivágott Collins, legutóbb pedig Oliver is innen érkezett, és ez csupán az elmúlt 5 év termése. A szabad ügynök piacról csak nagyon ritkán szemezget a Dan Quinn vezette edzői stáb. Most mégis egy rutinus, szabad státuszú játékost igazoltak, aki akár nagy fogás is lehet Ron Parker személyében.

Parker 2011-ben került a ligába, és némi csapatvándorlás után 2013-ban a Kansasnél kötött ki, ahol megkapta a lehetőséget, és a remek szakmai munka diadalaként a 2014-es szezontól a csapat kezdő safetyje lett. Az azt követő években mindössze két mérkőzésen kellett nélkülöznie Andy Reidnek a játékát, minden további meccsen kezdőként játszott. Legtöbbször a teljesítményére sem lehetett panasz, ám februárban, anyagi okokból a Chiefs úgy döntött útjára bocsájtja a 30 éves játékost. Számomra kissé meglepő módon ez idáig nem írt alá egyik csapathoz sem, ám Atlantában egy fiatal, és bajnoki álmokat dédelgető együttesben remekül bizonyíthat majd. A Keanu Neal – Ricardo Allen párosnak pedig van végre egy minőségi harmadik tagja is, így elsősorban Neal többet pihenhet majd a szezon során. Parker szerződése 1 évre szól.

Ha szeretnél egy jó társaságban beszélgetni sportokról, és más témákról, akkor látogass el fórumunkba: https://forum.first-down.hu/index.php

Facebook
Twitter
Email értesítés
RSS