Sam Beal és Adonis Alexander kelt el a Supplemental Drafton

Mozgalmas Supplemental Drafton vagyunk túl, hiszen ezen az eseményen utoljára 2015-ben választottak ki játékost és most rögtön ketten is gazdára találtak. Két cornerback talált magának csapatot, név szerint Sam Beal és Adonis Alexander. Jó eséllyel találkozhatnak is idén egymással, hiszen előbbi Giants, utóbbi pedig Redskins játékos lett.

Beal a nagyobb név, az egyik legjobb cornerback lett volna 2018-ban az NCAA-ben. Tökéletesnek tűnik a 6’1″-es magassága, de magára kell még pakolnia némi izmot. Aggasztó, hogy a gyenge tanulmányi eredményei miatt nem térhetett vissza a Western Michiganre, de megvan benne a potenciál, hogy hosszú évekig kezdő legyen a ligában. Szüksége is lehet a Giants-nek a segítségre, hiszen Janoris Jenkins és Eli Apple is inkonzisztensen szerepelt tavaly és a pályán kívüli problémákkal is meg kell/kellett küzdeniük. Egy jövő évi 3. körös választási jogot áldoztak fel a New yorkiak, és ugyan elmondható, hogy van kockázat a lépésben, de jelen pillanatban jó befektetésnek tűnik Beal.

Adonis Alexander elsősorban a magasságával (6’3″) tűnik ki, a suli mellett némi marijuana is van az ő rovásán. Kissé nyers játékos, a játék több elemében is javulnia kell még, de megvan az esélye, hogy korrekt press cornerbackké váljon. A Redskins elcserélte Kendall Fullert és elengedte Bashaud Breelandet is, így nekik is szükségük volt egy CB-re. A 6. kör nem túl nagy érték, ennyit megér egy olyan játékos, akiben látsz potenciált.

Ti hogyan látjátok ezeket a lépéseket?

Facebook
Twitter
Email értesítés
RSS