Szerződést hosszabbított Beckham!

Pont került az idei offseason egyik legnagyobb jelentőségű szerződéshosszabbítására, megegyezett a New York Giants a liga egyik legjobb elkapójával, Odell Beckham Jr.-ral. Történelmi szerződésről van szó, a legjobban fizetett elkapó lett OBJ az NFL-ben.

Mindkét fél kihozta ebből a maximumot, hiszen az új kontraktus 5 évre szól, amely alatt 95 millió dollárt kereshet meg a korábbi LSU játékos, ebből pedig 65 millió dollárnyi tétel garantált. Ez a teljes összegnek kb. a 68%-a, ami igen magasnak mondható, de ha valakiért, akkor egy ilyen kaliberű játékosért mindenképp érdemes ennyi zsetont letenni az asztalra. Az első 3 évben nagyjából 20 millió dollár lesz a szerződés átlagértéke.
Elégedett lehet a Giants, hiszen 2023-ig az ő játékosuk lehet a liga egyik legnagyobb playmakere, Beckham pedig a leggazdagabb elkapóvá vált. Win-Win!

Nem ez a nap egyetlen hosszabbítása, hiszen a Patriots kiváló guardját, Shaq Masont láncolta magához. A falember szintén 5 évre, 50 millió dollárért írt alá (23,5 millió garantált).
Ryan Switzernek nincs ilyen jó sora, őt már másodszor cserélik el idén, most Pittsburghben landolt. Vajon ott meddig húzza ki?

Facebook
Twitter
Email értesítés
RSS