TNF összefoglaló – They pull me back in….

Sikerült ismét két negatív mérlegű csapatot főműsoridőben összehozni, ha jól számolunk, eddig csak a Tampa Bay Buccaneers – Chicago Bears meccs volt, ahol mindkét csapat pozitív mérleggel áll. Mindig valami koncepció mentén rakják össze a menetrendet, csak nem tudjuk egyelőre hogy mi mentén.

Az Atlanta Falcons felőlünk sót nyalhat. Eddig egyszer tudtunk sikeresen rájuk tippelni, a Minnesota Vikings elleni győzelmüket láttuk előre. Hogy kaptak ki a múlt héten, nem is értem. Legyünk őszinték, amikor Todd Gurley kiszaladt a pályáról, szerintem mindenki rátolta a párnacihában tartott pénzét a Carolina Panthers győzelmére. Teddy Bridgewater nem jött vissza, nyert a Falcons, mindenki meglepődött, aztán ment aludni.

Néhány random gondolat:

  • Julio Jones még mindig nagyon tud, ha esetleg elfelejtettük volna.
  • Matt Ryan is még mindig tud. De jól nézne ki Bears mezben….
  • Grady Jarrett is nagyon tud. Az irányítók többsége nem tud mit kezdeni a középről jövő nyomással. Teddy sem kivétel. Illegal hit ide vagy oda, szörnyen játszott este
  • Younghoe Koo mit keres még mindig  a pályán? Én elhiszem, hogy analitikailag a rúgó poszt nem fontos, de ha analitikailag egy rúgón elmegy a meccs, akkor melyik Excel táblázatra fogsz rábökni?
  • Derrick Brown és Brian Burns…. az edzői stáb dicsérete, nagyon szép jövő előtt álló pass rusher duó
  • Robby Anderson 8 target 48 yardért. Felkészült belőle a Falcons. Moore elképesztő bravúrokra és hülye hibákra is képes. Az én ízlésem nem szereti az ilyen elkapókat. Szeretem tudni, hogy mit tudnak megoldani tízből kilencszer.

A Pantherstől ez az év kezd úgy alakulni, ahogy elvártuk, a Falcons szokásos gyenge kezdés után akár zsinórban háromszor győzhetett volna. Persze hogy kijönnek a gödörből, hiszen a legrosszabb, amit tehetnek, hogy megtartják Raheem Morrist. És meg fogják….

Facebook
Twitter
Email értesítés
RSS