TNF – Los Angeles Chargers vs Kansas City Chiefs

A szokásos péntek hajnali időpontban végre egy olyan meccset láthatunk, amely tényleg megérdemli a főműsoridőt. AFC West örökrangadó, a Chiefs árnyékában szintén bravúros szezont futó Chargers  próbálja megszerezni a csoport első helyét, és azzal együtt valószínűleg az AFC konferencia első helyét is.

Ellenük szól, hogy hazai pályán a Chiefs szinte verhetetlen, a legrosszabb teljesítményük a múlt heti Ravens elleni meccs volt, amikor mindössze 27 pontot szereztek hosszabbítás után, és Mahomes egyszer el is adta a labdát, pedig a bírók is Főnök mezben vonultak pályára, hogy a szurkoló is szóljon belőlem. Egyelőre Hunt hiánya nem tűnt fel, Ware szinte tökéletesen tudta pótolni, Tyrek Hill és Kelce továbbra is tarthatatlan, a védelembe talán Eric Berry visszatér, de a formája egyelőre megtippelhetlen.

Pedig nagy szükségük lenne egy bombaformában játszó safetyre, mert a hazaiak védelme akárkitől tud 30 pont fölött kapni, és csak az nem fut át rajtuk, aki nem akar. Ebből a szempontból is rossz hír, hogy Melvin Gordon játéka erősen kérdéses MCL sérülés miatt. Ugyanakkor az öreg Rivers talán még soha nem volt ilyen jó, Keenan Allen klasszissá érett, és a védelmük tele van fiatal szupersztárokkal, idén közülük is kiemelkedik az újonc safety, Derwin James. Az egyébként eléggé átlagos Chiefs OL legnagyobb bánatára Bosa is kezd formába lendülni, mellette Ingram és Nwosu próbálja Mahomest minél nagyobb nyomás alá helyezni.

Tippem: LA Chargers – KC Chiefs : 37-34
A Chargers az egyik legkiegyensúlyozottabb csapat idén a ligában, ez legkésőbb a rájátszásban meg fog mutatkozni. Ugyanakkor ki lepődne meg, ha 3 kihagyott mezőnygól miatt bukna ezt a meccset a vendégcsapat? Senki!

Érdekes statisztika:
– Patrick Mahomes QBR 138.3, amikor nincs, és 67.6, amikor nyomás alatt passzol.

Facebook
Twitter
Email értesítés
RSS