TNF – The Man, The Myth, The Legend

Gardner Flint Minshew II.

Meglátni és megszeretni egy pillanat műve volt. Lehet-e jobb alkalom egy legenda születésére, mint ország-világ szeme láttára túljátszani nagyra (és talán túlértékelt) riválisodat egy csoportrangadón?

Cseppet sem számító véleményem szerint múlt héten is túljátszotta Deshaun Watsont, és ha Leonard Fournette használható futó lenne, Doug Marrone vezetőedző pedig nem moron (hülyét jelent, maron-moron, érted), szerintem megnyerte volna a Houston Texans ellenit is… De ez még talán nem lenne elegendő magyarázat arra az őrületre, ami körbeveszi. Aminek szerintem egyetlen egy oka van: A srác őszintén, és elképesztően szórakoztató!

Annyian veszik komolyan magukat ebben a szakmában, annyi mesterkéltség van főleg az irányítók megnyilvánulásaiban! Ez az egész műfaj a szórakoztatásról szól! Ez alatt nem az igyunk sört más csapatok meccsein egyhúzásra, mert trendi a fészbukon mesterkélt, PR-hadosztályok által generált tartalomra gondolok. Attól, hogy tudsz egy labdát dobni, vagy elkapni, a világ nem lesz jobb hely! Húzd ki a karót a hátsó feledből! Jelenj meg tökig gombolt színes ingben és élvezd a rivaldafényt!

Facebook
Twitter
Email értesítés
RSS