TNF – Vadnyugati pisztolypárbaj?

San Francisco 49ers – Los Angeles Rams

A szerzett pontok mondathatnák azt velem, hogy a liga egyik legjobb támadósora látogat az NFL legrosszabb offenséhez, de ilyet még véletlenül sem mondok, mégiscsak a Jared Goff vezette Kosok látogatnak a Levi’s Stadiumba.

A 49ers múlt héten talajon már mutatott életjelet, de az első két hetet tédé nélkül hozták le Brian Hoyerék, így az éjszaka virrasztóknak könnyen az idei első 49ers hatpontos lehet a jutalma, nem tudom elképzelni, hogy 180 perc után sem szereznek touchdownt. Carlos Hyde tavaly 88 yarddal és 2 TD-vel terhelte meg a Kosokat, érdemes lesz most is futni.

A Rams 33 pont/meccs átlaggal a harmadik legponterősebb csapat a ligában, de az Indianapolis Colts tönkreverése után a csapat már egy hihetőbb arcát mutatta a hétvégén, ki is kaptak a Washington Redskinstől. Todd Gurley 2015 decembere óta múlt héten átlagolt 5 yard/futás felett először, így a Ramstől is talajon várhatunk elsősorban rohamokat.

A védelem mindkét oldalon az erősebb csapatrész, így az NFL két legfiatalabb vezetőedzőjének (Shanahan 37, McVay 31 éves) csoportrangadóját a kevésbé zavarba hozható támadósor nyeri majd meg.
És hogy milyen meccs is lesz ez? Puntokban gazdag, pontokban szegény…

Holczer Ádám

Facebook
Twitter
Email értesítés
RSS