TNF beharangozó Week 5 – Bucs vs Bears

Miért is ez a kiemelt kép? Nos, egyrészt nem tudunk photosop-olni, másrészt O. J Howard Achilles-ín szakadás miatt hiányzik, talán Gronk végre belendül! És idén a Chicago Bears védelem egyszerűen botrányos tight end passzvédekezésben. Múlt héten is meglepődtek, hogy az egyre inkább játékba lendülő Moe Alie-Cox szétvágta őket, holott szinte minden szakértő szólt előre.

De miért bízunk mégis a hazaiak győzelmében? Egyrészt idén nem tippeltünk még rájuk, és épp itt az ideje. Kivételesen bízunk Matt Nagy edzői koncepciójában. Másrészt ez talán jó párosítás számára. A Tampa Bay Buccaneers védelme futás ellen nagyon jó, majd jönnek a blitz-cek. Viszont Nagy és a Bears támadósor counter blitz játéka elég korrekt és a támadófal nem annyira rossz, mint amit a Colts ellen mutatott.

A Bucs tele van sérülttel, nem tudom, mit művel Bruce Arians, de a keze alatt minden támadósor mellé egy ortopédiai szakosztályt kell rendelni. Idejét nem tudom, mikor játszott végig a keze alatt irányító egy teljes szezont, Tom Brady sérülésére is mernék fogadni.

Idegenbe mennek, rövid héten, nagyon sok sérült, vagy maródi játékossal egy olyan meccsre, ahol nekik nem kell bizonyítaniuk. Ellenben Nagy feje felett repkednek a kérdőjelek, ismét a QB miatt, amire a ligában eltöltött 9 éve alatt 6 csapatot megjárt Nick Foles se tűnik megoldásnak. Mégis a Bears győzelmét tippeljük, olyan rosszul nem lehet játszani, mint múlt héten és mégis partiban voltak.

Tipp: Bears

Facebook
Twitter
Email értesítés
RSS