TNF Összefoglaló – Miami helyszínelők

Ez eléggé mellément.  Mármint a tippünk. Nyilván nem szoktunk minden meccset telibe trafálni, de az eredményben, a játék képében ennyire ritkán szoktunk ráharapni.

Tévedésünk nem volt kicsi, de ebben közrejátszott néhány tényező. A szokásos vasárnapi menetrendtől eltérő meccseket elég nehéz megtippelni,  A felkészülési ritmus megszakadása komolyabban próbára teszi az edzői stáb felkészültségét. Még az ősidőkben olvastam egy nagyon érdekes statisztikát. Bye week után a Jack Del Rio által edzett csapatok mennyire alulteljesítettek a fogadóirodák (és a saját szurkolóik által is) elvárt eredményekhez képest, míg  Lovie Smith mennyire felülteljesített.

Az egyik oldalon egy 43 éves veterán, a másik oldalon legjobb elkapóját nélkülöző irányító… aztán mégsem ez döntött. A Dolphins támadófal kontra Jaguars védőfal, illetve a Jaguars O-line és Dolphins D-line párharcát pontosan fordítva vártuk. Ekkor látszott, hogy a Jacksonville-i hátsó védelem gyakorlatilag nulla forintból van összerakva. Ehhez csapjuk még hozzá, hogy néhány fújható DPI-t most valóban be is fújtak, kijött a különbség és megérdemelt a Dolphins győzelem.

Egyébiránt jó kis meccs volt: minden mindegy alapon egymásnak ugrottak a felek, csak a tökösség mellé néha tehetség se ártana…

Facebook
Twitter
Email értesítés
RSS