Week 1 – röviden

A hét meglepetésjátékosa: Egyértelműen Gardner Flint Minshew II, aki úgy néz ki mint Jim Tomsula öccse, és büszkén viszi tovább a Jax irányítók azon hagyományát, hogy legalább 20 évvel idősebbeknek néznek ki a koruknál. A 6. körös QB 22/25, 275 yard, 2 TD 1INT mutatval zárta a KC elleni szezonnyitót. Ebben D.J Chark és a Kansas [email protected] védelme is nagy segítségére volt. A teljesítménye még az edzőjét is meglepte

“I feel better about him [Minshew] now, today, after Week 1, than I did probably during the preseason,” Marrone said. “I think that’s fair to say. I think the work during the preseason was able to get him ready for things like this. I don’t know — I’m hoping that’s the case.”

Nem is értem az edzők miért dicsekednek azzal, hogy hajnal öttől éjfélig az irodájukban vannak és mennyit dolgoznak, ha edzés után azt se tudják megmondani, melyik irányítójk hogy fog teljesíteni.

Helyezett: Kyler Murray, Marquise “Hollywood” Brown, és Josh Jacobs

A hét csalódása:  Elég sok jelentkező volt erre a díjra. A Dolphins franchise fogja megkapni az Év Citromdíját, erre most merek fogadni. De tőlük senki nem várt semmit, ezért én  Ben Roethlisbergert válaszottam, aki mellől elküdtek mindenkit, akinek volt valamennyi tehetsége, és nem szerették egymást. Erre olyan dagadtra hízott fejjel jelent meg, mint aki megpróbált lenyelni egy sárgadinnyét, de megakadt a torkán.

 

 

 

 

 

Nem vonnék le messzemenő következetetéseket, sokan még az előszezonban ragadtak, de az első héten 5 irányító hozta azt, ami tőlük elvárható szint lenne.

Helyezettek: Baker Mayfield, Jameis Winston

A hét legjobb meccse: Az első hét inkább az izgalomról, és nem a kiemelkedően jó színvonalról szól. Bár mindenki a hétfő esti rangadó lázában ég, a legváltozatosabb meccs szerintem a 7 órás idősávba eldugott Bengals-Seahawks mérkőzés volt. Itt aztán volt minden, back-to-back fumble, sack party, büntetések dögivel, lökdösődés, és 1 pontos különbség. A beharangozóban is kiemeltük, hogy a Seahawks lassan kezdi a szezont, ezt most sem vot másképp, a Bengals labdabirtoklásban, megtett yardokban is dominálta őket.

Helyezettek: Texans-Saints, Colts-Chargers

A hét legrosszabb meccse: Nem kell sokat gondolkodni, hogy a Bills-Jets párosításra rábökjünk. Josh Allen annyival nőtt versenytársa fölé, hogy ő aztán nem félt odadobni a labdát, ahol annak semmi keresnivalója se volt, mert tudta, hogy a Jets védők úgyse tudják lehúzni. A Bills TD passza után a Jets offense még 8 játékból szerzett 10 yardot, aztán szerencsére nagyjából véget ért a meccs. Meglepődnék, ha bármelyik csapat pozitív mérleggel zárna, de hogy saját magam idézzem, az első hétből még nem szabad komolyabb

Helyezettek: 49ers-Buccaneers, Ravens-Dolphins

Facebook
Twitter
Email értesítés
RSS