NFL 2019 Week 2 röviden…, és kicsit másképp!

A hét meglepetésjátékosa: Gardner Minshew II…, igazából QB Dak Prescott.  Oké, a Giants és a Redskins is elég kellemes ellenfél idén (is), de  az újonc támadókoordinátor, Kellen Moore (igen, az a Kellen Moore!) keze alatt karrierjének legjobb kétmeccses sorozatát játszotta.

 

Helyezettek: QB Mason Rudolph, és The Man, The Myth, The Legend QB Gardner Flint Minshew II. Róla még beszélünk idén, mert nála szórakoztatóbb karakter egyelőre nincs a futballban. Fárasztóbb bezzeg van bőven.

A hét újonca: Már múlt héten is megérdemelte volna, most megkapja eme nagy presztízsű díjat Kyler Murray. Ugyan TD-t nem sikerült szereznie, de a 350 yardot nem kell túlmagyarázni, főleg ilyen támadófal mögött. Amúgy  ezen a héten sok jó, de nem kiemelkedő teljesítményt láthattunk, ami azt is jelenti, hogy elég jó az idei draft class.

Helyezettek: RB Josh Jacobs, WR Terry McLaurin és  WR D.K Metcalf

A hét legrosszabb újonca: gondolkodtam ezen kategória bevezetésén. Aki pályára se kerül, mert egy gyengén teljesítő veteránt se tud kiszorítani, nem az a legrosszabb? CB DeAndre Baker viszont olyan szinten játszott, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Úgy csetlett-botlott, mintha nem is hazai füvön játszott volna.

Helyezettek: DT Christian Wilkins és OL Tytus Howard, akinek itt bérelt helye lesz szerintem.

A hét csalódása: QB Cam Newton. Nem mintha az előző meccse sokkal jobb lett volna, vagy a tavalyi szezon végén jobban játszott volna. Talán ezt már csalódásnak sem lehet nevezni, inkább csalódottságnak. Newton szezonjának még nincs vége, de többszörös vállműtét, törött csigolyák és tucatnyi diagnosztizálatlan agyrázkódás után a lába is kezdi feladni. Ez a garnír pedig egy kétségbeesett ember segélykiáltása lehet, mert nem létezik hogy ezt komolyan gondolta.

Helyezettek: K Adam Vinatieri és QB Phillip Rivers

A hét legjobb meccse: Philadelphia Eagles vs. Atlanta Falcons. Volt itt hiba bőven, oda-vissza adták egymásnak a vezetést a csapatok, minden csapatrészben voltak bravúros megmozdulások, és a zárónegyed a szezon eddigi legjobbja volt! A végén Nelson Agholor keze között átcsúszott a győzelem, utána a Falcons már nem engedett.

Helyezettek: Seattle Seahawks vs. Pittsburgh Steelers és Indianapolis Colts vs. Tennessee Titans, jóval inkább a rangadó, és a fej-fej mellett futás, mint a színvonal miatt

A hét legrosszabb meccse? Tessék választani!  A Miami Dolphinson kívül még  nyolc csapat nyeretlen, abból négy valódi eséllyel pályázik az 1/1-es draft választásra. A Tampa Bay Buccaners vs. Carolina Panthers nálam vitte a pálmát, már csak a TNF miatt is. Úgy látszik a Bucs a maradék 15 szurkolóját is megpróbálja elüldözni, mert az idénynyitójuk sem volt piskóta,

Helyezettek: New England Patriots vs. Miami Dolphins, de tulajdonképp az összes többi…

Facebook
Twitter
Email értesítés
RSS